GDE JE STEFAN KARIĆ? Policija ga i dalje traži, a ovo su glavna PITANJA o INCIDENTU sa Šavijom!

Autor:

Zabava

02.05.2023

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar je juče obrisao društvene mreže i ugasio telefon i od tada mu nema ni traga ni glasa!

GDE JE STEFAN KARIĆ? Policija ga i dalje traži, a ovo su glavna PITANJA o INCIDENTU sa Šavijom!

Foto: ATAImages

Kao bomba je juče odjeknula vest da je Nataša Šavija pretučena i da je na nju navodno zverski nasrnuo bivši zadrugar Stefan Karić na svadbi koja se dogodila preksinoć u Vrdničkoj kuli, nadomak Novog Sada. Nataša se nekoliko puta oglasila na društvenoj mreži Instagram iz KC Vojvodine, gde se oporavlja, a ove navode nije ni demantovala, ni potvrdila, kako ne bi ometala istragu. U poslednjoj objavi na Instagramu otkrila je da se pretučena vratila na svadbu i priložila nove šokantne fotografije.

Republika

Foto: ATAImages

Nataša Šavija i Stefan Karić

- Samo da se vidi umetnost jednog nasilnika nad ženom. Upravo slikano, a za stlom je bila prva faza, posle 15 minuta od prebijanja. Namerno se vratila za sto, da vide ljudi šta je smeće uradilo i kao potencijalne svedoke. Zatim je neki menadžer objekta ili tako nešto naredio da se izbacim, da ne bih, jelte, grozila goste, da bi me obezbeđenje uhvatilo za ruke: "Ajde napolje, napolje", kao da sam ja nekoga tukla. A onda me jedan uhvatio za ruke, drugi za noge i tako me nosili kao svinju. I kao: "Hajde, gubi se odavde", bez tašne i jakne. Dok se nije pojavio jedan divan čovek (hvala mu), i rekao im da ne rade to, da nije u redu i da on ima ćerku, da mi se donesu stvari i onda me je otpratio na taksi, što sama ne bih mogla, jer mi je jedno oko već skoro bilo zatvoreno i zamućen vidi. A pri tom sam videla duplo, jer mi se spustila jagodica od preloma, pa i oko, što ima u izveštaju u bolnici - napisala je Šavija.

 

 

Kako su domaći mediji saznali, za Karićem se od traga i zvanično je osumnjičen za prebijanje Šavije. 

- Policija intenzivno traga za Stefanom Karićem koji je osumnjičen da je u etno selu Vrdnička kula napao Natašu Šaviju i naneo joj teške telesne povrede, a zatim pobegao sa mesta gde se dogodio incident - rekao je kratko sagovornik Blica juče.

Stefan je nestao sa društvenih mreža i ugasio svoj telefon i skoro 24 časa od njega nema ni traga ni glasa. Nije se oglasio ni na jednoj društvenoj mreži, nije se javio u policiju, a kako njegov otac Osman Karić kaže, nije se javio ni njemu. Za medije se sinoć oglasio i Karićev advokat.

- Nalazim se na godišnjem odmoru zbog praznika. U kontaktu sam sa inspektorom iz PU Sremska Mitrovica i verujem da će Stefan odmah prvi radni dan otići u PU Sremska Mitrovica sa mnom kao svojim izabranim braniocem radi davanja izjave. Iz medija smo saznali da se on pominje kao mogući osumnjičeni zbog čega smo i pozvali nadležne organe da proverimo informacije. Kao i uvek, molim medije da pažljivo izveštavaju javnost o ovom događaju i da se ne iznose neproverene informacije - rekao je Karićev advokat za Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

02.05.2023 10:44

Advokat poziva da štampa i narod budu nežni sa nasilnikom.