PRETUČENA STARLETA IDE POD NOŽ! Natašu Šaviju čekaju OPERACIJE posle brutalnog prebijanja, OVO su svi detalji!

Autor:

Zabava

01.05.2023

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša je zadobila višestruke povrede, koje joj je, kako tvrdi, naneo bivši zadrugar Stefan Karić!

PRETUČENA STARLETA IDE POD NOŽ! Natašu Šaviju čekaju OPERACIJE posle brutalnog prebijanja, OVO su svi detalji!

Foto: ATAImages

Poznata starleta Nataša Šavija se trenutno nalazi na intenzivnoj nezi u KC Vojvodina, gde se oporavlja od povredna, za koje tvrdi da joj je naneo Stefan Karić, bivši zadrugar. Nataša je objavila sliku sa intenzivne nege, a pre toga se oglasila i optužila Stefana da ju je krvnički vukao za kosu i lupio šamar pijan, posle čega je zadobila teške povrede i prelom kostiju na licu. Pojavila su se nova saznanja o njenim povredama.

Republika

Foto: Instagram.com

Nataša Šavija, objava sa intenzivne nege

- U Urgentni centar KCV dana 01. maja 2023. primljena je pacijentkinja N. Š. koja se javlja na pregled zbog povrede lica. Pacijentkinja je primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina. Nakon inicijalnog kompletnog lekarskog pregleda i ukazane pomoći, pacijentkinja je primljena na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju KCV radi nastavka lečenja - rekao je za Blic portparol KCV.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com/natasa.savija

Stefan Karić i Nataša Šavija

Ona je noćaš primljena oko 1:40 u KC Vojvodina, sa teškim povredama i prelomom kostiju lica, a ako se ispostavi da govori istinu, Karić bi mogao da završi u zatvoru. Podsećamo, pokušali smo više puta da stupimo u kontakt sa njim, ali je on odbio naše pozive, a obrisao je i profil na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading