PRVA SLIKA IZ BOLNICE! Krvnički pretučena Nataša Šavija završila na INTENZIVNOJ NEZI! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.05.2023

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta se trenutno nalazi u KC Vojvodina i oporavlja od povreda koje je zadobila sinoć!

PRVA SLIKA IZ BOLNICE! Krvnički pretučena Nataša Šavija završila na INTENZIVNOJ NEZI! (FOTO)

Foto: youtube.com/Nataša Šavija

Nataša Šavija

Brutalno prebijena starleta Nataša Šavija trenutno se nalazi u KC Vojvodina, gde se oporavlja od povreda koje joj je navodno naneo bivši zadrugar Stefan Karić. Ona se oglasila iz bolnice i iznela optužbe na njegov račun.

Republika

Foto: ATAImages

Stefan Karić i Nataša Šavija

To se desilo u Vrdničkoj kuli, bili smo zajedno, prvo me je vukao za kosu, onda mi je lupio šamar ali krvnički. To nije bio blag šamar, nego onakav kako bi muškarac udario drugog muškarca. Izašli smo napolje, onda me je on opet jako počupao i udario pesnicom po levoj strani. Trenutno sam u bolnici, imam teške povrede, prelom vilične kosti i povrede oka. On mrzi žene, bio je mrtav pijan, zbog toga se sve ovo desilo. Biće potrebno više operacija - izlavila je Šavija za Blic.

Starleta se oglasila iz bolnice i na društvenoj mreži Instagram. Naime, ona je okačila stori i uslikala vrata intenzivne nege, gde se trenutno nalazi.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Nataše Šavije

Ona je noćaš primljena oko 1:40 u KC Vojvodina, sa teškim povredama i prelomom kostiju lica, a ako se ispostavi da govori istinu, Karić bi mogao da završi u zatvoru. Podsećamo, pokušali smo više puta da stupimo u kontakt sa njim, ali je on odbio naše pozive, a obrisao je i profil na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading