NIJE NI SLUTILA KAKO ĆE JOJ SE ZAVRŠITI NOĆ! Ovo su poslednje objave Nataše Šavije pre nego što je BRUTALNO PREBIJENA!

Autor:

Zabava

01.05.2023

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je starleta navela, a prenose domaći mediji, nju je pretukao bivši zadrugar Stefan Karić!

NIJE NI SLUTILA KAKO ĆE JOJ SE ZAVRŠITI NOĆ! Ovo su poslednje objave Nataše Šavije pre nego što je BRUTALNO PREBIJENA!

Foto: instagram.com

Nataša Šavija

Starleta Nataša Šavija sinoć je primljena oko 1:40 u KC Vojvodina, gde su joj konstatovane teške povrede i prelom lica kostiju, a prema saznanjima Blica, nju je navodno u glavu udario bivši zadrugar Stefan Karić. Navodi se da je povrede dobila u etno-selu Vrdnička kula, a mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa njom, ali se nije javljala na telefon, dok nam je Karić odbijao pozive.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ, Instagram/natasa.savija

Stefan Karić i Nataša Šavija

Šavija je nekoliko sati pre ovog nemilog događaja okačila nekoliko storija na društvenoj mreži Instagram, a poslednji su bili tokom njene posete frizeru u Novom Sadu. Tada nije ni slutila da će joj se noć završiti brutalnim prebijanjem, a svojim pratiocima se pohvalila novom frizurom.

Republika

Foto: instagram.com

Nataša Šavija, poslednja objava pre nego što je pretučena

Dva dana pre nego što je pretučena, na Instagramu je okačila i snimak u vreloj kombinaciji, gde se ludo zabavlja u automobilu.

Ukoliko se potvrdi da Nataša Šavija govori istinu, Stefan Karić bi mogao da završi u zatvoru. Ovo ne bi bio prvi put da on završi iza rešeteka. Kako je sam pričao u "Zadruzi", policija mu je jednom prilikom našla oružje za koje nije imao dozvolu i morao je da nosi nanogicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading