MORAO JE DA SE OŠIŠA NA ĆELAVO! Supruga Darka Lazića otkrila da je do ŠOK transformacije pevača došlo još u BOLNICI! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.05.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač se trenutno oporavlja u svom domu, gde mu društvo pravi i kućni ljubimac!

MORAO JE DA SE OŠIŠA NA ĆELAVO! Supruga Darka Lazića otkrila da je do ŠOK transformacije pevača došlo još u BOLNICI! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Darko Lazić

Folker Darko Lazić je nedavno izašao iz bolnice, gde je ponovo završio zbog komplikacija nakon operacije skidanja viška kože. Darko je imao još jedan kraći zahvat, a zatim je pušten na kućno lečenje. O njemu brine supruga Katarina, koja ga je redovno obilazila u bolnici. Ono što je šokiralo Darkove fanove je pevačeva transformacija.

Republika

Foto: instagram.com/darkolazicofficial

Darko Lazić

Naime, on je juče podelio slike iz svog doma i pokazao da je obrijao bradu i ošišao se na ćelavo. Ovo je iznenadilo mnoge, kako Darko godinama neguje svoju kosu i bradu i prepoznatljiv je po njima. Njegova supruga se oglasila i otkrila zbog čega je ovo uradio.

- Darko se ošišao jer u bolnici nije mogao svakodnevno da pere kosu i pravi frizuru kako je navikao, pa mu je ovako bilo lakše, a brzo mu raste kosa - objasnila je Katarina za "Srbija Danas".

Darko uživa kraj svoje supruge, a pokazao je i da mu društvo pravi ljubimac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Кокорин

01.05.2023 18:39

Одвести га до ветеринара па у Зоо врт.