BILA GLUMICA I PEVAČICA, PA OTVORILA ONLIFANS! Ovo je bogata biografija PRETUČENE Nataše Šavije, već imala SKANDALE sa zadrugarima!

Autor:

Zabava

01.05.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalno pretučena starleta se trenutno nalazi u bolnici, dok policija traga za Stefanom Karićem!

BILA GLUMICA I PEVAČICA, PA OTVORILA ONLIFANS! Ovo je bogata biografija PRETUČENE Nataše Šavije, već imala SKANDALE sa zadrugarima!

Foto: ATA Images

Nataša Šavija

Starleta Nataša Šavija završila je sinoć u KC Vojvodina, nakon što je brutalno pretučena. Kako ona tvrdi, krvnički ju je pretukao bivši zadrugar Stefan Karić u etno-selu Vrdnička kula nadomak Novog Sada, gde su išli na svadbu. Kako se saznaje, policija trenutno traga za Karićem, a ona se nalazi na intenzivnoj nezi i čeka operaciju.

Republika

Foto: ATAImages

Nataša Šavija i Stefan Karić

Nataša Šavija je javnosti poznata od 2015. godine, kad je postala učesnica "Parova". Tu je ušla predstavljajući se kao starleta i imala je česte sukobe sa učesnicama Tijanom Ajfon, Macom Diskrecijom i Jovanom Tomić Matorom. Ona je tada pričala i da je bila sa mnogim članovima fudbalereske seniorske reprezentacije, a dovođena je u vezu i sa mnogim takmičarima "Zadruge", između ostalog i Filipom Carem.

Ona je rođena 23. januara 1988. godine u Novom Sadu, gde je živela dugi niz godine, sve dok nije upisala studije menadžmenta u kulturi i medijima na Megatrendu, zbog čega se preselila u Beograd.

Republika

Foto: Instagram.com

Nataša Šavija

Nataša detinjstvo prati kao bezbrižan period, u kojem je bila obasuta pažnjom roditelja. Uvek joj je najveća podrška bila majka Vera.

Ona se oprobala i kao glumica u seriji "Folk", gde je glumila Macu, pevačicu u usponu koja je željna uspeha. Ipak, nije nastavila da se bavi glumom. Poslovni planovi su počeli da joj se razvijaju u drugom smeru.

Republika

Foto: youtube.com/Nataša Šavija

Nataša Šavija

Oprobala se i kao pevačica i objavila dve numere "Kaznu" i "Ne brini", a glumila je i u mnogo spotova. U poslednje vreme pažnju javnosti je skrenula otvaranjem Onlifans profila, zbog čega je ušla u medijski rat sa Tijanom Ajfon, koja ju je osudila zbog ovoga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading