NA MARAKANI VEĆ SLAVE! Zvezda GRABI ka TREĆEM šeširu u Ligi šampiona!

Autor:

Sport

01.05.2023

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planovi crveno-belih o kojima su sanjali, mogli bi u potpunosti da postanu realnost, posle raspleta u šampionatu Češke.

NA MARAKANI VEĆ SLAVE! Zvezda GRABI ka TREĆEM šeširu u Ligi šampiona!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Da bi Crvena zvezda stigla do trećeg šešira, neophodno je da Dnjepr u Ukrajini osvoji titulu umesto Šahtjora, Frajburg završi u Bundesligi na mestu koje vodi u evropsku elitu umesto Lajpciga, dok u Češkoj mora Sparta da trijumfuje ispred aktuelnog prvaka i gradskog rivala ili da Slavija ispadne u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Situacija u Nemačkoj Zvezdi ide na ruku, jer Frajburg uspešno odoleva i zajedno sa Union Berlinom ima dva boda više od "bikova", koji bi u ovom slučaju da se sada završi Bundesliga, ostali bez elite.

Dnjepr će po svemu sudeći ostati bez titule, jer mu Šahtjor beži pet poena, ali će svi na Marakani navijati da tim iz Donjecka ispadne iz kvalifikacija.

Foto: Tanjug/AP

Piter Olajinka se povredio zbog reklame

Najbolji rasplet za crveno-bele stiže iz Češke, jer je Sparta preuzela lidersku poziciju od Slavije, koja je remijem sa Hradecom kod kuće (1:1) skliznula sa trona, pred start plej-ofa. U tom meču povredio se novi napadač Crvene zvezde Piter Olajinka, koji se sapleo na reklamu pored terena.

- Ta reklama pored terena je bila užasno loše postavljena. Olajinka je teško pao, i sada ima problem sa tetivom. Videćemo u kakvom je stanju posle pregleda magnetnom rezonancom - rekao je trener Slavije Trpišovski.

Do kraja prvenstva Češke ostalo je još pet kola u plej-ofu, a derbi koji će odlučivati o tituli igra se na stadionu Sparte, čuvenoj Letni.

Ukoliko prekine dominaciju Slavije, nema sumnje da će Sparta napraviti uslugu Crvenoj zvezdi. Ako Olajinka i drugovi predaju krunu gradskom rivalu, šampion Srbije će bez dileme žreb dočekati iz trećeg šešira u sedištu UEFA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading