VELEOBRT NA MARAKANI: Milojević OSTAJE na klupi Zvezde?

Autor:

Sport

30.04.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli kuju planove za Ligu šampiona, šef struke je goruće pitanje.

VELEOBRT NA MARAKANI: Milojević OSTAJE na klupi Zvezde?

Foto: Starsport

Miloš Milojević

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević već je bio "prežaljen" u Ljutice Bogdana, ali je generalni direktor srpskog šampiona Zvezda Terzić najavio mogućnost preokreta.

TERZIĆ OTKRIO PLANOVE! Imaćemo PETORICU novih startera, koji nisu igrali DERBI! Ovo TREBA Zvezdi!

Prema Terzićevim rečima, Milojević je postigao istorijske rezultate tekuće sezone, pa će biti razgovora sa njim oko nastavka saradnje, a biće doneta najbolja moguća odluka u interesu našeg najtrofejnijeg kluba.

- Miloš je napravio istorijske rezultate, imamo vremena, nemamo kvalifikacije, prvi put u ovih devet godina, i Liga šampiona startuje 19. septembra, a naša Superliga 22. jula. Otvoreno sam razgovarao sa Milošem i rekao mu da je obaveza i meni i svih nas koji vodimo klub da tražimo najbolje rešenje za Zvezdu - istakao je Zvezdan Terzić za "Kurir".

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Terzić progovorio o Milojeviću

Podsetimo da su mediji preneli da se Zvezda dogovorila sa Barakom Baharom, strategom Makabija iz Haife, ali Terzić je poručio da Milojevićeva sudbina još uvek nije rešena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading