TERZIĆ OTKRIO PLANOVE! Imaćemo PETORICU novih startera, koji nisu igrali DERBI! Ovo TREBA Zvezdi!

Autor:

Sport

30.04.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda u 33. kolu Mozzart Superlige dočekuje Čukarički, a pred duel sa "brđanima" planove je izneo čelnik kluba sa Marakane Zvezdan Terzić.

TERZIĆ OTKRIO PLANOVE! Imaćemo PETORICU novih startera, koji nisu igrali DERBI! Ovo TREBA Zvezdi!

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić

Generalni direktor crveno-belih je najavio velike promene! Ako se gleda poslednji 170. večiti derbi koji je završen bez golova, a Zvezda nije oduševila igrom, u novoj sezoni će srpski šampion imati petoricu novih startera.

- Potreban nam je još jedan čvrsti i agresivni zadnji vezni, prava „šestica“. Treba nam još jedan špic, videćemo i za bekovske pozicije. Zatim jedan igrač iza napadača, kvalitetan. U odnosu na ovaj tim sigurno je da ćemo imati pet novih. Olajinka je igrač koji se retko nalazi, bez obeštećenja, sa 27 godina. To je dar od Boga kako smo uspeli da izdejstvujemo njega i Stamenića. Za momka koji ima 22 godine, srpski pasoš, koji ima iza sebe Ligu šampiona u Kopenhagenu. Sigurno je da ćemo pored njih dovesti još dva igrača - rekao je Zvezdan Terzić za "Kurir".

Više puta su se u vezu sa Crvenom zvezdom dovodila njena "deca". Pominjali su se povraci kapitena Kristal Palasa Luke Milivojevića, potom Filipa Đuričića, Mihaila Ristića, Nemanje Gudelja...

- Svi ti igrači koji ste pomenuli interesantni su Crvenoj zvezdi. Baš svim, ali moramo da budemo svesni da ne možemo da dovedemo mnogo igrača. Otkriću vam – s nekima od njih smo u pregovorima.

Foto: FK Crvena zvezda

 

Lider crveno-belih naglašava da klub sa Marakane u Ligi šampiona ne sme da odigra kao na gostovanjima u Trabzonu ili Monaku, dok je dvomeč protiv Glazgov Rendžersa pravi putokaz.

Srešćemo se sa klubovima čiji je budžet 600, 700, pa čak i 800 miliona evra. U prva dva šešira, tih 16 klubova su monstrumi. Teško je igrati protiv njih, oni apsorbuju i dovode sve najbolje igrače sveta. To su zveri sa svojim karakteristikama. S tim klubovimaq ne možemo da uđemo u trku, da dovodimo takve igrače. Možemo li da nažemo defanzivca koji može da zaustavi Halanda ili Mbapea? Ili kojeg špica možemo da platimo koji može da pobegne štoperima Sitija, Bajerna i PSŽ. Svesni smo da nam je potrebna sveža krv, pre svega atletki brđi fudbaleri. Moja osnovna misija je da 50.000 ljudi koji dođu na Marakanu odu zadovoljni, jer će kupiti kartu za Ligu šampiona. Bez ikakvog alibija da igramo protiv klubova koji vrede 800 miliona evra. Izgubi na dostojanstven način, da budemo ponosni na svoju igrui kao u Glazgovu. U prvih 11 u odnosu na tim koji je igrao sa Partizanom sigurno će biti pet novih igrača. Sigurno - zaključio je Zvezdan Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading