ZVEZDA JURI REKORD, ČUKARIČKI LIGU ŠAMPIONA! Evo gde možete gledati uživo TV prenos sa Marakane!

Autor:

Sport

30.04.2023

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde i Čukaričkog sastaju se danas od 17 časova u 33. kolu Mozzart Superlige Srbije.

ZVEZDA JURI REKORD, ČUKARIČKI LIGU ŠAMPIONA! Evo gde možete gledati uživo TV prenos sa Marakane!

Foto: Starsport

Još pre dva kola Crvena zvezda je pobedom nad TSC-om obezbedila novu-staru titulu državnog šampiona, a priliku da nastavi niz imaće u duelu sa "brđanima".

Iako rezultatski meč nema značaj za tim sa Marakane, crveno-beli će učiniti sve da ne izgube, kako bi prestigli rekord od 57 utakmica u nizu bez poraza, koji je postavljen od 14. oktobra 2017. do 20. aprila 2019. godine, u eri Vladana Milojevića.

Sada četa njeovog prezimenjaka Miloša ima 56 mečeva bez poraza, a posle današnjeg bi eventualno izjednačila aktuelno dostignuće, dok bi na narednom gostovanju Voždovcu mogla i da ga pretekne.

Sa druge strane, Čukarički ima imperativ zbog osvajanja drugog mesta, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, dok su crveno-beli titulom obezbedili direktno mesto u najelitnijem klupskom takmičenju.

Foto: Starsport

 

Treba očekivati da trener Zvezde Miloš Milojević ukaže šansu igračima sa manjom minutažom, kao bi uvideo na koga može da računa u novoj sezoni. Nema sumnje da će ekipa Dušana Kerkeza izaći u najjačem sastavu kako bi upisala bod(ove) i prestigla TSC na tabeli, koji dočekuje Partizan u ovom kolu.

Tokom prvog dela sezone, crveno-beli su oba puta savladali današnjeg rivala. Najpre na Banovom brdu sa 2:0, golovima Kingsija Kangve i Aleksandra Kataija, dok je šampion Srbije bio još ubedljiviji na "Rajku Mitiću" i slavio sa 3:0. Strelci u toj utakmici bili su ponovo Katai i dva puta Osman Bukari.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading