PONOVO NA MESTU USPEHA: Luka Adžić stiže na Marakanu!

Autor:

Sport

29.04.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kad sam odlučio da se vratim u Srbiju, znao sam da će Superliga biti jača, da će mnogi klubovi dovesti kvalitetne igrače, posebno zbog činjenice da će čak pet ekipa ići u Evropu."

PONOVO NA MESTU USPEHA: Luka Adžić stiže na Marakanu!

Foto: Starsport

Čukarički je u plej-of Superlige krenuo pobedom protiv Partizana i porazom od TSC-a. I u trećem meču doigravanja "brđani" će za rivala imati ekipu iz vrha tabele, ovoga puta će u nedelju od 17 časova gostovati Crvenoj zvezdi na popularnoj Marakani. Svoja očekivanja od utakmice izneo je krilni fudbaler kluba sa Banovog brda Luka Adžić.

Republika

Foto: Starsport

Luka Adžić

 

- Zaista je iza nas serija teških utakmica, posebno to važi za dva meča protiv Partizana i poslednji protiv TSC-a. Poraženi smo u Bačkoj Topoli, zasluženo su nas pobedili, čestitam im na tome. Na nama je da se borimo do kraja, ne odričemo se drugog mesta kad nam se već ukazala prilika. Nije bilo mnogo vremena za odmor posle dva vezana meča sa Partizanom, svakako smo se mnogo i fizički i emotivno potrošili - kazao je ofanzivni vezista Čukaričkog Luka Adžić i nekadašnji član Crvene zvezde.

Pet kola kraja šampionata, jasno je da će se voditi velika borba za drugo mesto, po 65 bodova imaju TSC i Čukarički, po 58 Partizan i Vojvodina.

Kad sam odlučio da se vratim u Srbiju, znao sam da će Superliga biti jača, da će mnogi klubovi dovesti kvalitetne igrače, posebno zbog činjenice da će čak pet ekipa ići u Evropu, da će tri imati obezbeđenu grupnu fazu evropskih takmičenja. Nikad nije bila tako zanimljiva bporba za sva mesta, osim za prvo, s obzirom na to da je Crvena zvezda već obezbedila titulu prvaka. Za ostale pozicije, biće neizvesno do samog kraja šampionata. Za sada smo visoko kotirani, imamo veliku prednost, smatram da smo to i zaslužili - rekao je Ivan Adžić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading