DELIJE U TRANSU: Odmah posle odbranjene titule, Terzić najavio BOMBE za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

22.04.2023

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana već razmišlja o sledećoj sezoni.

DELIJE U TRANSU: Odmah posle odbranjene titule, Terzić najavio BOMBE za Ligu šampiona!

Foto: Republika.rs

Zvezdan Terzić

Crvena zvezda je odbranila pehar šampiona Srbije. Posle pobede nad TSC-om, kojom je overena titula, oglasio se generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

Ovo je najubedljivija titula u istoriji Crvene zvezde i srpskog fudbala i verujem da su zvezdaši ponosni na ostvaren rezultat. Pričali smo i pred početak takmičarske godine da je ovo istorijska sezona, jer će prvak Srbije, zahvaljujući koeficijentu koji je najvećim delom zasluga upravo nas, ići direktno u Ligu šampiona - rekao je Terzić, a preneo je klupski sajt.

Istakao je zatim da je ekipa na taj način ispunila cilj.

- Postavili smo osvajanje titule kao imperativ na početku letnjih priprema 2022. godine, svesni da neće biti lako i da je ulog nikad veći. Ponosan sam što smo uspeli da postanemo prvaci Srbije, još u aprilu, praktično mesec dana pre završetka sezone i što smo prvi siguran učesnik Lige šampiona za narednu sezonu.

Republika

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić

Nastavio je u istom ritmu.

- Pred nama je još šest utakmica u prvenstvu koje ćemo shvatiti maksimalno ozbiljno sa ciljem da nastavimo da pobeđujemo, a takmičimo se i u Kupu Srbije. Aktuelna generacija je osvajanjem šeste uzastopne titule već ispisala istoriju, a to bi mogla da učini i osvajanjem treće u nizu duple krune.

Na kraju je obradovao sve koji nose crveno-bele boje u srcu.

- Već sada marljivo radimo na konstrukciji tima za Ligu šampiona, tako da ćemo spremno dočekati letnje pripreme, kao i obaveze koje ćemo imati u najvećem klupskom takmičenju - podvukao je Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading