ILIĆ REŠIO SRPSKI DERBI U RIMU: Bomba našeg veziste srušila "nebeskoplave" (VIDEO)

Autor:

Sport

22.04.2023

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minimlac "bikova" na Olimpiku.

ILIĆ REŠIO SRPSKI DERBI U RIMU: Bomba našeg veziste srušila "nebeskoplave" (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Veliko iznenađenje na Olimpiku u 31. kolu Serije A. Torino je savladao domaći Lacio sa 1:0, a strelac gola za "bikove" bio je srpski reprezentativac Ivan Ilić.

 

 

Bio je to i zanimljiv okršaj braće Milinković-Savić, Sergeja sa jedne i Vanje sa druge strane, a golman Torina je imao više razloga da bude zadovoljan, baš kao i Radonjić i Ivan Ilić, koji je odlučio pobednika.

Od 11. februara i meča na Olimpiku protiv Atalante "nebeskoplavi" su u Seriji A odigrali osam utakmica, uz čak sedam pobeda i samo jednim nerešenim rezultatom. Do sada.

Torino je došao u Rim i naneo Laciju prvi poraz u Seriji A od tada. Ekipi Mauricija Sarija presudio je balkanski tandem. Nikola Vlašić je u 43. minutu asistirao Ivanu Iliću koji je postigao jedini gol u italijanskoj prestonici

Do pre par dana Lacio je delovao bezbrižno na drugom mestu, a kako su Juventusu vraćeni bodovi, usledio je ovaj kiks i "stara dama" ima šansu da se vrati na poziciju dva.  A ovo će biti prilika i za gradskog rivala Romu i milanske velikane da se primaknu Lacijalima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading