ZVEZDIN DRIM TIM ZA LIGU ŠAMPIONA: Bahar dovodi TRI TOP POJAČANJA na Marakanu!

Autor:

Sport

22.04.2023

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli naciljali povratnika i dva stranca za elitu.

ZVEZDIN DRIM TIM ZA LIGU ŠAMPIONA: Bahar dovodi TRI TOP POJAČANJA na Marakanu!

Foto: Starsport

Barak Bahar na Marakani

Sve smo bliži i zvanićnoj potvrdi da će Barak Bahar uskoro preuzeti klupu Crvene zvezde, a sa njim će na stadion "Rajko Mitić" stići bar tri pojačanja.

Izraelski mediji otkrivaju i imena potencijalnih novajlija - Neta Lavi (26), Bogdan Planić (31) i Entoni Nvakama (34)

Lavi je Izraelac koji se iz Makabija preselio u Japan, gde se trenutno bori za opstanak, pa bi Beograd, iz ugla igranja Lige šampiona, za njega bio atraktivna destinacija.

Planić je trenutno u Šabab Al Ahliju, klubu koji se nalazi u Dubaiju i ne bi imao ništa protiv da se vrati u Zvezdu. On je za srpski klub igrao u sezoni 2014/15, doduše upisao je samo šest mečeva. Igrao je za Makabi Haifu i bio je deo tima koji je izbacio prvaka Srbije na putu ka Ligi šampiona.

Republika

Foto: Starsport

Izraelci pišu - Planić na meti Zvezde

Treći igrač na spisku je nigerijski krilni napadač Nvakameproslavio 34. rođendan. Bahar ga poznaje iz Izraela, pošto je igrao za Hapoel Rananu i Hapoel Ber Ševu, a trenutno je član Al-Fejhe, kluba iz Saudijske Arabije za koji igraju Milan Pavkov i Vladimir Stojković. Za reprezentaciju Nigerije odigrao je jedan  meč, dok je na Bliskom Istoku dao osam golova na 15 susreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading