MAKABI ILI CRVENA ZVEZDA? Bahar progovorio o gorućoj temi!

Autor:

Sport

09.04.2023

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac pričao o ponudi sa Marakane.

MAKABI ILI CRVENA ZVEZDA? Bahar progovorio o gorućoj temi!

Foto: Starsport

Barak Bahar na Marakani

Izraelski fudbalski trener Barak Bahar sa velikim uspehom vodi Makabi iz Haife, što ga je preporučilo upravi Crvene zvezde koja želi da ga dovede na klupu šampiona Srbije.

Nedeljama unazad se spekuliše da će Izraelac preuzeti crveno-bele, a sada se i on oglasio tim povodom.

Neću napustiti Makabi iz Haife za bilo kakav tim, imam cilj i upravo smo načinili korak napred ka njemu. Već sam rekao da postoji ponuda i interesovanje, ali da vas podsetim, ja sam sada trener Makabija iz Haife. Ukoliko nešto treba da saopštim, saopštiću vam javno. Neću slati poruke preko medija - rekao je Bahar.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Barak Bahar

Jasno je da Crvena zvezda nije "bilo kakav tim", a ukoliko se ne dogodi čudo svetskih razmera i titula prvaka Srbije ostane u Ljutice Bogdana, sledeće sezone će se na Marakani tresti mušema Lige šampiona, što je svakako veliki izazov.

Makabi je trenutno na dobrom putu da odbrani titulu prvaka Izraela, što bi 43-godišnjem Baharu bio već šesti pehar šampiona države u trenerskoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading