MARAKANA PODRHTAVA: Vrhunski napadač sve bliži Crvenoj zvezdi - sklapa se MOĆAN tim za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

08.04.2023

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer koji bi svakako pojačao crveno-bele pred narednu sezonu.

MARAKANA PODRHTAVA: Vrhunski napadač sve bliži Crvenoj zvezdi - sklapa se MOĆAN tim za Ligu šampiona!

Foto: republika.rs

Delije sever

Jasno je da će Crvena zvezda morati da za sledeću sezonu dovede napadača, kako bi sebi omogućila kakve takve šanse u Ligi šampiona, koju će neminovno igrati, a jedno od imena koje se spominjalo jeste i Žan Filip Kraso, napadač Sent Etjena.

Kraso je jedna od retkih svetlih tački ove sezone u francuskom velikanu, koji se ove sezone takmiči u Ligi 2, odnosno u drugom rangu francuskog fudbalskog takmičenja. Postigao je već 14 golova, a uz to je upisao i osam asistencija, čime je definitivno najzaslužniji što ova ekipa nije više u zoni ispadanja.

Svojim partijama je privukao pažnju brojnih klubova, a jedan od njih je i Crvena zvezda. Naime, tokom zime se pojavila informacija da uprava crveno-belih želi da angažujue napadača iz Obale Slonovače, ali do dogovora nije došlo, makar ne na zimu.

Foto: Ap photo

Žan Filip Kraso u dresu Sent Etjena

Ipak, ono što Zvezdi ide u korist jeste to što je Kraso odbio novi ugovor i platu, koju su mu ponudili čelnici Sent Etjena. Naime, Kraso trenutno zarađuje 17.000 evra, ponuđeno mu je 45.000 mesečno, ali golgeter svoje kvalitete procenjuje na čak 100.000 mesečno, što je previše za tim iz drugog ranga takmičenja.

Zato bi u trku za Krasoom mogla da se uključi i Crvena zvezda, ali je pitanje da li bi i šampion Srbije mogao da odgovori finansijskim zahtevima ovog fudbalera. Ipak, pošto je jasno da Zvezdi treba ozbiljan napadač za elitno takmičenje, izvesno je da će za njega morati i da izdvoje ozbiljnu sumu novca.

Videćemo da li će nastaviti potera crveno-belih za Krasoom, a kao glavni rival se spominje belgijski Anderleht.

Podsećamo, u Zvezdi su već obezbedili dva nova igrača na leto, pošto će u Beograd stići Petr Olajinka iz Slavije iz Praga, odnosno Marko Stamenić, iz danskog Kopenhagena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading