ZVEZDA KAŽNJENA: FIFA insistirala, crveno-beli ZAKLJUČAVAJU stadion!

Autor:

Sport

06.04.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti za navijače aktuelnog šampiona Srbije.

ZVEZDA KAŽNJENA: FIFA insistirala, crveno-beli ZAKLJUČAVAJU stadion!

Foto: Starsport

Gasprom

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) kaznila danas je danas Crvenu zvezdu jednom utakmicom bez prisustva navijača, zbog incidenata na meču 26. kola Superlige Srbije protiv Novog Pazara.

Fudbaleri Crvene zvezde će kaznu odraditi u 30. kolu Superlige Srbije protiv Radničkog iz Kragujevca, u ponedeljak od 18 sati.

Crvena zvezda je pobedila Novi Pazar 5:1, a na tom meču su navijači "crveno-belih" istakli transparent podrške generalu Ratku Mladiću.

Kazna je doneta nakon prijave iz Međunarodne fudbalske federacije (FIFA).

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Zbog ovoga, crveno-beli će aktuelni šampion dočekati rivala iz Kragujevca pred praznom Marakanom. Interesantno je da bi tim Miloša Milojevića na ovom meču mogao i matematički da obezbedi titulu, tako da postoji šansa da novu šampionsku krunu proslavi bez prisustva navijača.

Podsetimo, Crvena zvezda je trenutno na prvom mestu na tabeli Superlige, pošto su do sada skupili 79 bodova, čak 21 više od drugoplasiranog TSC-a iz Bačke Topole. Treći je tek Partizan, koji ima 57 bodova.

Ukoliko TSC izgubi svoj meč 29. kola, koji igra sutra na svom stadionu protiv Vojvodine, crveno-beli bi pobedom protiv Radničkog postali novi-stari šampioni Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading