ONO ŠTO JE OTETO, TO JE I PROKLETO: Lalatović ZAPALIO Srbiju izjavom posle meča sa Crvenom zvezdom!

Autor:

Sport

01.04.2023

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli su tek u finišu slomili otpor gostiju.

ONO ŠTO JE OTETO, TO JE I PROKLETO: Lalatović ZAPALIO Srbiju izjavom posle meča sa Crvenom zvezdom!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su sa 4:2 (2:2) ekipu Mladosti GAT u meču 28. kola Superlige Srbije.

Vodili su gosti dva puta, domaćin se dva puta vraćao u meč, da bi u samom finišu preko Rakonjca i Kataija stigli do novog trijumfa u ovogodišnjem izdanju elitnog fudbalskog takmičenja u našoj zemlji.

Po završetku utakmice, svoje viđenje je za TV "Arena sport" izneo i Nenad Lalatović, trener Mladosti, koji je bio vidno besan na sudije na ovoj utakmici.

- Ostaje sigurno, prvo poluvreme neću da komentarišem suđenje, da li je trebalo da bude crveni karton, penal... ali ono što je oteto, to je i prokleto. Uvek bilo i biće, drugo poluvreme je Zvezda bila bolja i čestitam im na pobedi - besan je bio Nenad Lalatović.

Foto: FK Mladost GAT

Nenad Lalatović, trener Mladosti

Verovatno je strateg Novosađana mislio na situaciju u finišu prvog dela susreta, kada su domaćini stigli do gola sa bele tačke, na koju je posle asistencije VAR-a pokazao glavni arbitar Stefan Jeknić. Vidakova je lopta pogodila u ruku, oglasio se VAR, a siguran izvođač je bio Gelor Kanga.

Posle ovog meča, Zvezda se i dalje nalazi na uverljivom prvom mestu sa 76 bodova, dok je Mladost poslednja, sa samo 18, pa je jasno da tim iz Novog Sada čeka grčevita borba za opstanak.

U narednom kolu, Zvezda gostuje ekipi Spartaka u Subotici, dok će Mladost na svom terenu dočekati Kolubaru iz Lazarevca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Lalat impulsivno reaguje

02.04.2023 15:48

Nije ga lopta pogodila u ruku nego je pomerio ruku i udario loptu koja je prolazila pord njega što se kažnjava dosuđivanjem jedanesterca.