PREMIJERA PREDSTAVE "LAŽ" OKUPILA MNOGE POZNATE: Sofija Milošević prošetala sa Jelenom Đoković, a sve oči bile su uprte u njih! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.04.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova hit predstava večeras će premijerno biti prikazana u Beogradskm dramskom pozorištu. Na sceni se neće čuti aprililili, ali će mnoge neistine biti izgovorene.

PREMIJERA PREDSTAVE "LAŽ" OKUPILA MNOGE POZNATE: Sofija Milošević prošetala sa Jelenom Đoković, a sve oči bile su uprte u njih! (VIDEO)

Foto: ST/D. Kadić

Na velikoj sceni Beogradskog dramskog pozorišta predstava "Laž" prema tekstu Florijana Zelera, u režiji Nikole Ljuce, večeras je premijerno predstavljena publici. Mada se tokom izvođenja komada neće čuti aprililili, mnoge neistine na sceni biće izgovorene. One će, prema rečima autorske ekipe, naterati svakog od nas da se preispita. U vrtlogu laži naći će se Miloš Biković, Jelisaveta Orašanin, Miodrag Radonjić i Tamara Krcunović.

"Laž" počinje kao komedija i dobrim delom se tako i tretira, a onda, prema rečima Bikovića, sasvim neočekivano prerasta u drugi žanr - veoma ozbiljnu dramu.

Foto: ST/D. Kadić

Predstava "Laž"

 

Radeći na ovom komadu Miloš Biković je shvatio, kako kaže, da je veoma teško biti u potpunosti iskren.

Čovek je slab i ne bi trebalo da sudi drugim ljudima, već da razume tuđu slabost i da prašta. Kao javna ličnost vidim koliko su ljudi spremni da na brutalan način ukažu nekome da nije u pravu - rekao je Biković. 

Među poznatima na samoj premijeri našli su se Sofija Milošević, Mima Karadžić, Marko Pantelić, Jelena Đoković, Maja Gojković, ali i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading