ZVEZDA DONELA DRASTIČNU ODLUKU: Menja se višegodišnja praksa - KRUPNA PROMENA na Marakani!

Autor:

Sport

01.04.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi stav kluba će važiti bar do kraja tekuće takmičarske godine.

ZVEZDA DONELA DRASTIČNU ODLUKU: Menja se višegodišnja praksa - KRUPNA PROMENA na Marakani!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Crvena zvezda je odlučila da promeni višegodišnju praksu koju je primenjivala prema igračima koji se nalaze na pozajmicama u klubovima Mozzart Bet Superlige Srbije.

Naime, dosadašnji stav crveno-belih glasio je da oni nemaju pravo nastupa na utakmicama protiv svog matičnog kluba, ali do kraja sezone 2022/2023 više neće biti tako.

Na taj način, branilac šampionske titule omogućio je Nenadu Lalatoviću, treneru ekipe Mladosti GAT, da na stadionu "Rajko Mitić" izvede najjači mogući sastav sa Ilijom Babićem i Jovanom Mituljikićem kao bonus fudbalerima.

Republika

Foto: FK Mladost GAT

Lalatović se "vraća" na naš najveći stadion

Ujedno, crveno-beli su uputili originalan poziv delijama da ispune tribine Marakane od 18 časova tokom okršaja sa Novosađanima i pomognu svojim miljenicima da stignu do nova tri boda u šampionatu.

Zvezda ima desetak igrača na pozajmicama u Srbiji, a pored dva u Mladosti GAT od februara je tandem Radovan Pankov i golman Zoran Popović u Čukaričkom, a Andrija Radulović u Radniku iz Surdulice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading