BAŠ GA BRIGA ZA TABELU: Oglasio se Milojević pred Mladost GAT - trener Zvezde silno želi nova tri boda pred delijama!

Autor:

Sport

31.03.2023

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg crveno-belih potpuno fokusiran na okršaj sa Novosađanima.

BAŠ GA BRIGA ZA TABELU: Oglasio se Milojević pred Mladost GAT - trener Zvezde silno želi nova tri boda pred delijama!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde sutra će u 28. kolu Mozzart Superlige Srbije dočekati ekipu Mladosti GAT od 18 časova na stadionu ''Rajko Mitić''. Iako crveno-beli imaju veliku bodovnu prednost na tabeli, trener Zvezde Miloš Milojević fokusiran je samo na svaki naredni meč i ne gleda previše unapred bez obzira što bi ideala scenario bio da se titula overi u večitom derbiju.

ZVEZDA ZVALA LEGENDU ROME! Završena POTRAGA za Milojevićevim naslednikom na "Marakani"!

- To bi bio idelan scenario, da se overi u derbiju. Međutim ne gledamo na taj način. Očekuje nas utakmica protiv Mladosti GAT, želimo da odigramo dobro i da iz te dobre igre probamo da dođemo do dobrog rezultata - rekao je Miloš Milojević.

- Imaju kvalitetne igrače sa internacionalnim iskustvom, Vujadinovića, uz to i jednog igrača sa kojim sam sarađivao Romen Gala, koji je nezgodan, dao je gol i večitom rivalu. Pored njih tu su još i Kristijan, Maksimović, sve su to dobri superligaški igrači. Ne treba nikako zaboraviti ni trenera Lalatovića, koji je iskusan u ovom karavanu, vodio je dosta klubova sa jako puno uspeha, svakako da imaju adute.

Istakao je Milojević da očekuje da vidi motivisanu novosadsku ekipu, ali i da sa pravim pristupom veruje u pobedu svog tima.  

- Pristup i priprema utakmice, sve je prošlo kako treba. Igrači su fokusirani, to nam daje pozitivnu energiju. Sutra je novi dan, ako bude pristup isti kao i tokom ove pauze,  što se tiče treninga, mislim da neće biti problema. Smatram da smo kvalitetniji protivik i bolja ekipa. Naravno da je ekipa koja je na dnu uvek rasterećenija, trebaju im bodovi i motivisani su, zato što se bore za opstanak. Međutim ne mogu da shvatim da neko može biti motivisaniji od nas na Marakani, da pred svojom publikom zabeležimo još jednu pobedu i nova tri boda.

Otkrio je Milojević da se nisu svi Zvezdini reprezentativci pridružili ekipi.

- Nisu na zasluženo produženom odmoru, nego su imali produžene obaveze i daleka putovanja. Videćemo da li će svi stići, danas nisu stigli, ostavićemo to za sutra - istakao je Milojević i otkrio da neće odmarati igrače u narednom periodu osim ako ne bude bilo potrebe. 

- Nećemo odmarati, idemo iz utakmice u utakmicu, pa ako se akumulira neko opterećenje, onda ćemo rotirati za sledeću utakmicu ili evenutualno treću. Mislim da su igrači dobro odradili ovaj period i oni koji su bili najviše opterećeni su se lepo odmorili i radili, tako da mislim da ćemo biti sve bolji i bolji.

Podsetimo da branilac titule ima 18 bodova viška u odnosu na drugoplasirani TSC na prvenstvenoj tabeli.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading