DOMINACIJA CRVENO-BELIH PROTIV NOVOG PAZARA: Zvezda PETARDOM proslavila 78. rođendan! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.03.2023

14:53 >> 18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pazarci pokazali zube, pa deklasirani na stadionu "Rajko Mitić".

DOMINACIJA CRVENO-BELIH PROTIV NOVOG PAZARA: Zvezda PETARDOM proslavila 78. rođendan! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave gol protiv Novog Pazara

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su pred 18 hiljada gledalaca Novi Pazar u 26. kolu Mozzart Superlige Srbije rezultatom 5:1 (2:1) na proslavi 78. rođendana.

Po dva gola za crveno-bele dali su Rakonjac i Kanga, među strelce se upisao i Katai, dok je počasni pogodak gostiju delo Majdevac.

Vezista iz Gabona, koji je odigrao 200. utakmicu u dresu našeg najtrofejnijeg kluba, je zaslužio epitet igrača utakmice, jer je imao i dve asistencije.

Delije su priredile sjajnu atmosferu na Marakani, izbacile su nekoliko koreografija, a igrači aktuelnog prvaka Srbije su ovacijama ispraćeni sa terena.

Na taj način, izabranici trenera Miloša Milojevića dodatno su se približili odbrani titule, uz ogromnu bodovnu prednost nad Partizanom, dok je Novi Pazar u tzv. plej-of zoni sa 44 osvojena poena.

 

 

Tok utakmice možete pratiti uživo na našem portalu.

Crvena zvezda - Novi Pazar 5:1 (2:1) /Rakonjac 10, 81, Kanga p.34, 74, Katai 77 - Majdevac p.25/

Stadion: "Rajko Mitić"

Gledalaca: 18.000

Sudija: Danilo Nikolić

Crvena zvezda: Borjan - Eraković (od 62. Azarov), Leković, Dragović - L. Nikolić, V. Nikolić (od  62. Srnić), Kanga, Prucev - Katai (od 78. Mitrović) - Rakonjac, Pešić (od 62. Ivanić)

Novi Pazar: Slavković - Pešukić, Rubežić, Kurdić, Jović (od 76. Zimonjić) - Radovac (od 59. Stanojlović), Momčilović - Bogdanovski, Đuričković, Ergelaš - Majdevac (od 59. Mijić)

Kraj meča - petarda Zvezde!

81. minut - GOOOOL! Još jedan pogodak Rakonjca, kojim je stavljena tačka na današnji meč - 5:1!

77. minut - GOOOOL! Dva ekspresna pogotka crveno-belih. Kanga je upisao drugu asistenciju, a Katai je maestralno lobovao golmana gostiju!

73. minut - GOOOOL! Bomba Kange za 3:1! Sjajnim udarcem Gabonac je savladao Slavkovića, u VAR sobi se proveravala pozicija Ivanića, ali je ustanovljeno da je sve bilo čisto.

72. minut - Zvezda je izvela čak devet kornera, Pazarci i dalje uspevaju da održe aktivan rezultat na našem najvećem stadionu.

63. minut - Slavković je "ukrotio" pokušaj Kataija.

58. minut - Novu šansu je propustio Rakonjac, ovoga puta je odbrana Novog Pazara u poslednjem momentu izbacila loptu pred golom.

54. minut - Strelac prvog gola na meču Rakonjac je iznudio korner, pošto ga je uposlio Lazar Nikolić, bez promene rezultata.

50. minut - Katai je slabo zahvatio loptu u kaznenom prostoru gostiju, koji su krenuli u kontru, ali je Majdevac poslao pogrešan pas, pa je propala prilika za izjednačenje.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

SPEKTAKL NA SEVERU MARAKANE: Delije koreografijom na proslavi 78. rođendana Crvene zvezde PODIGLE LETVICU u navijačkom svetu (VIDEO)

 

Republika

Foto: Starsport

Koreografija delija

Zvezda vodi sa 2:1 posle prvog dela igre!

45+2. minut - Pešić nije uspeo da savlada Slavkovića.

45. minut - Nikolić je nadoknadio dva minuta u prvom poluvremenu.

38. minut - Ergelaš je pokušao da iskoristi klizanje Lekovića, ali je udarcem sa ivice kaznenog prostora pogodio stativu Borjanovog gola.

34. minut - GOOOOL! Ovoga puta je domaći sastav dobio jedanaesterac, takođe zbog "ruke", a perfektno ga je iskoristio "slavljenik" Gelor Kanga - 2:1!

28. minut - Opasan napad Pazaraca prekinut je zbog ofsajda, pa klub sa zapada Srbije nije uspeo da kazni neoprezno izletanje Milana Borjana.

25. minut - GOOOOL! Šok na Marakani, Novi Pazar je izjednačio, pošto je Majdevac zatresao mrežu iz penala. Najstrožu kaznu je skrivio Dragović igranjem rukom, a napadač gostiju je postigao svoj deseti prvenstveni gol.

23. minut - Prva prilika za plavo-bele, skok i udarac glavom Kurdića, sjajna parada Borjana.

18. minut - Miran period posle vodećeg pogotka Zvezde, igra se uglavnom između dva šesnaesterca.

10. minut - GOOOOL! Rakonjac je doveo Zvezdu u vođstvo - 1:0! Bivši as Čukaričkog, koji je stigao na pozajmicu iz moskovske Lokomotive, najbolje se snašao pred golom Pazaraca, iskoristivši loptu iz kornera  upućenu iz kornera za rano vođstvo branioca titule.

DELIJE SU OVO ČEKALE: Mladi napadač Zvezde postigao prvenac u crveno-belom dresu (VIDEO)

9. minut - Prva velika šansa domaćih i sjajna odbrana Slavkovića posle udarca Kataija - samo korner.

1. minut - Glavni sudija Danilo Nikolić dao je znak za početak utakmice.

Počeo je meč na stadionu "Rajko Mitić"

15:57 - Pred početak meča podeljena su priznanja. Dvostruki strelac u Bačkoj Topoli Aleksandar Pešić primio je nagradu kao najbolji igrač 25. kola, dok će Gelor Kanga danas jubilarni 200. put nositi crveno-beli dres.

 

 

Na Marakani se očekuje prava slavljenička atmosfera. Crvena zvezda je navijače preplavila pozivima da ispune tribine našeg najvećeg stadiona, kako bi uveličali proslavu 78. rođendana.

Takođe, crveno-beli žele da se, osvajanjem nova tri boda, dodatno približe glavnom prolećnom cilju, koji glasi odbrana titule. Klub iz Ljutice Bogdana je na "plus 18" u odnosu na Partizan, pa do overe pehara može doći čak i pre starta superligaškog plej-ofa.

Novi Pazar vreba svoju šansu da se uključi u borbu za izlazak na evropsku scenu, a na stadionu "Rajko Mitić" imaće podršku svojih navijača. Glavne navijačke grupe, predvođene Torcidom Sandžak, najavile su dolazak u Beograd, a gosti će biti smešteni u kavezu između istočne i južne tribine.

Klub sa zapada Srbije je trenutno šesti na tabeli sa 44 boda, sedam manje od drugoplasiranih crno-belih, koji kasnije tokom dana gostuju Mladosti u Lučanima.

Podsetimo, u prvom delu sezone, kraj Jošanice, Zvezda je slavila rezultatom 2:1, golom Aleksandra Pešića u 88. minutu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading