BIĆE PAKLENO NA MARAKANI! Dolaze da POKVARE Zvezdinu rođendansku žurku - delije na POTEZU!

Autor:

Sport

11.03.2023

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda slavi rođendan, gosti spremaju svoj šou u Ljutice Bogdana.

BIĆE PAKLENO NA MARAKANI! Dolaze da POKVARE Zvezdinu rođendansku žurku - delije na POTEZU!

Foto: Starsport

Delije na 169. večitom derbiju

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 16 časova dočekuju Novi Pazar, a proslavu 78. rođendana pokušaće da pokvare gosti sa zapada Srbije. Naime, preko 100 pristalica kluba iz Raške najavilo je dolazak na naš najveći stadion, a prisustvo su najavile i vodeće grupe predvođene "Torcidom Sandžak".

Pazarci će biti smešteni u popularni kavez, između istočne i južne tribine Marakane, crveno-beli su angažovali veći broj redara kako bi sprečili eventualne incidente, a biće pojačano i prisustvo policijskih i žandamerijskih snaga.

Republika

Foto: Starsport

 

Dakle, pored "rata" na terenu, očekuje se i onaj navijački na tribinama našeg najvećeg stadiona, a branilac titule već danima alarmira zvezdaše, kako bi u što većem broju popunili stadion "Rajko Mitić".

Zvezda ima 18 bodova više na prvenstvenoj tabeli u odnosu na Partizan, pa se odbrana pehara svela na formalnost, dok Novi Pazar "vreba" svoju šansu za izlazak na evro-scenu...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading