ZVEZDA ZOVE NA PAZAR: "Dođite da zajedno proslavimo rođendan!"

Autor:

Sport

06.03.2023

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda je za sve navijače kluba pripremio brojne zanimljivosti pred utakmicu protiv Novog Pazara i spektakularnu proslavu 78. rođendana.

ZVEZDA ZOVE NA PAZAR: "Dođite da zajedno proslavimo rođendan!"

Foto: Starsport

Gasprom

Fudbaleri Crvene zvezde će prvo odigrati duel sa TSC-om, a zatim će na svom stadionu ugostiti Novi Pazar, što će biti sjajna prilika za proslavu 78. rođendana, koji je bio 4. marta.

Kapije Marakane će biti otvorene, a jedan od segmenata biće i specijalna muzejska postavka, kroz koju će se zvezdaši prisetiti najslavnijih momenata bogate istorije kluba.

- Ulaz na utakmicu protiv Novog Pazara će biti besplatan za sve zvezdaše, koji dođu da uživaju u rođendanskoj proslavi i spektaklu Zvezdinih prvotimaca. Pred utakmicu 26. kola Superlige Srbije koja se igra na stadionu „Rajko Mitić“ svi zaljubljenici u crveno-bele boje će imati priliku da u promenoaru kod Zvezdine televizije obiđu muzejsku postavku, koja će navijače našeg kluba vratiti u bližu i dalju prošlost i podsetiti ih na sve velike uspehe koje je naš klub ostvario u prethodnih 78 godina. Veliki broj emotivnih momenata, najlepših životnih trenutaka našem dvanaestom igraču je priredila upravo Crvena zvezda. Muzej koji se nalazi na Marakani, smatra se za najbogatiji i najveći na Balkanu, a njegove vitrine čuvaju uspomene, koje svakog navijača Crvene zvezde čine ponosnim što je deo velike crveno-bele porodice.

Foto: Starsport

Koreografija na 169. večitom derbiju

Proslava 78. rođendana je prava prilika da se prisetimo veličine Crvene zvezde kroz specijalnu muzejsku postavku koja će upotpuniti najavljeni spektakl na stadionu „Rajko Mitić“ u nedelju 12. marta od 16 časova, kada ćemo odigrati utakmicu sa Novim Pazarom.

Zvezdaši vidimo se na Marakani, ulaz je besplatan!

Duel između Crvene zvezde i Novog Pazara je na programu u nedelju 12. marta, a početak je zakazan za 16 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading