VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU: Povrede UNAKAZILE crveno-bele, na TSC bez trojice!

Autor:

Sport

06.03.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Milojević na mukama pred derbi.

VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU: Povrede UNAKAZILE crveno-bele, na TSC bez trojice!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju ekipi TSC-a iz Bačke Topole u derbi meču 25. kola Superlige Srbije.

Nakon pobede u 169. večitom derbiju, šampiona Srbije čeka novi težak meč, protiv ekipe koja se bori za drugo mesto koje donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Ipak, Zvezda će u ovom duelu biti značajno oslabljena, pošto Milojević neće moći da računa na Mirka Ivanića, Strahinju Erakovića i Nemanju Milunovića.

Ivanić je zbog povrede mišića propustio derbi sa Partizanom, a s' obzirom na veliku bodovnu razliku na tabeli, u Crvenoj zvezdi nemaju razloga da žure sa povratkom ofanzivnog veziste na teren.

Foto: FK Crvena zvezda

Mirka Ivanića nećemo gledati protiv TSC-a

Takođe, duel u Bačkoj Topoli će propustiti i Nemanja Milunović, koji se povredio na derbiju, a strateg crveno-belih neće moći da računa ni na Strahinj Erakovića, koji će odmarati zbog žutih kartona. Deluje da će mesto u startnih 11 zauzeti mladi Stefan Leković, koji će igrati uz standardnog Aleksandra Dragovića.

Aleksandar Katai i Milan Rodić su na večitom derbiju igrali roviti, ali su se čini se oporavili, pa će biti spremni za nastup u meču protiv TSC-a.

Podsetimo, Crvena zvezda se trenutno nalazi na prvoj poziciji na tabeli Superlige Srbije, sa 66 osvojenih bodova, čak 16 više od Partizana i Čukaričkog, dok je ekipa TSC-a na četvrtom mestu, pošto je do sada skupila 49 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading