CRNO-BELI U VELIKOM PROBLEMU: Partizan saznao LOŠU VEST pred VEČITI DERBI!

Autor:

Sport

02.03.2023

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još veći pritisak na izabranike Igora Duljaja pred meč sa Crvenom zvezdom.

CRNO-BELI U VELIKOM PROBLEMU: Partizan saznao LOŠU VEST pred VEČITI DERBI!

Foto: Starsport

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole su zabeležili novu pobedu u okviru Superlige Srbije, pošto su u okviru 24. kola, na gostujućem terenu, bili bolji od ekipe Radničkog iz Kragujevca sa 2:0 (2:0).

Golove za tim sa severa Srbije su postizali Ivan Milosavljević u 4. minutu, posle odlične asistencije Saše Jovanovića, a upravo je Jovanović duplirao prednost svog tima u 31. minutu susreta. Tim rezultatom se otišlo na poluvreme.

U nastavku su izabranici Žarka Lazetića rutinski čuvali prednost, mogli su u 70. minutu da stignu i do tri gola viška, ali je pogodak Nemanje Petrovića poništen posle asistencije VAR-a.

Domaćin iz Kragujevca je bio nemoćan, pa su u finišu popustili i živci, a glavni sudija meča je u finišu podelio dva crvena kartona fudbalerim Radničkog.

Ovaj rezultat sigurno ne može da raduje navijače Partizana, pošto im je tim iz Bačke Topole sada prišao na samo bod minusa, a crno-bele u petak od 19 časova očekuje večiti derbi. Ukoliko fudbaleri Igora Duljaja upišu poraz, ili makar remiziraju, TSC će prići na zaostatak koji može da se nadoknadi u samo jednom meču.

Podsetimo, ove sezone šampion Superlige ide direktno u Ligu šampiona, dok će se drugoplasirana ekipa naći u kvalifikacijama za elitno fudbalsko takmičenje u Evropi, pa je jasno da će ove sezone borba za drugo mesto biti mnogo bitnija nego inače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading