NEMA ŠALE! Ruska mašina poslala JASNU PORUKU Novaku!

Autor:

Sport

02.03.2023

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalnom igrom Andrej Rubljov plasirao se u polufinale turnira u Dubaiju.

NEMA ŠALE! Ruska mašina poslala JASNU PORUKU Novaku!

Foto: Tanjug/AP

Andrej Rubljov

Turnir u Dubaiju ulazi u samu završnicu i već je poznat prvi polufinalni par.

Posle Aleksandera Zvereva koji je u dva seta savladao Lorenca Sonega (7:5, 6:4) među četiri najbolja tenisera planete plasirao se i Andrej Rubljov.

Ruska mašina bila je ubedljiva protiv holandskog tenisera Botika Van de Zandšulpa te je u dva seta stigla do pobede (6:3, 7:6).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Andrej Rubljov

 

Nije Rubljov ni u jednom trenutku dao priliku Van de Zandšulpu da dođe do svoje igre i jasno je stavio do znanja da je on šesti, a Holanđanin 33. teniser planete. U prvom setu, koji je trajao 49 minuta, viđen je tek jedan brejk i Rubljov je sigurnim servisom uspeo da potvrdi osvojeno u drugom gemu te da dođe do prednost. Na kraju prvog seta rezultat je bio 6:3.

U drugom periodu viđena je malo drugačija situacija. Rubljov je, ovog puta u trećem gemu, stigao do prednosti brejka, sigurno je servirao do završnice, gde je sebi malo iskomplikovao situaciju. Servirao je za meč, Van de Zandšulp je vratio brejk i izjednačio na 5:5 i na taj način "zakuvao" situacju.

Ipak, to nije uticalo na Rubljova koji je rešio drugi set rezultatom 7:6, stigao do polufinala, ali i poslao jasnu poruku Novaku Đokoviću da neće tek tako odustati od titule u Dubaiju.

Drugi polufinalni par dobićemo posle mečeva koje tek treba da odigraju Novak Đoković i Hubert Hurkač, odnosno Danil Medvedev i Borna Ćorić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading