ZVEZDA NIKADA NIJE BILA MLAĐA, LEPŠA I ZDRAVIJA: Zvezdan Terzić poslao MOĆNU poruku!

Autor:

Sport

04.03.2023

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je 78. rođendan SD Crvena zvezda.

ZVEZDA NIKADA NIJE BILA MLAĐA, LEPŠA I ZDRAVIJA: Zvezdan Terzić poslao MOĆNU poruku!

Foto: FK Crvena zvezda

Zvezdan Terzić

Tim povodom, održana je svečanost, a na njoj se između ostalih obratio i Zvezdan Terzić.

Generalni direktor Crvene zvezde i predsednik Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda je prisutnima čestitao na uspesima koje su postizali u prethodnoj godini.

Naša Crvene zvezda, iako danas ima 78 godina, nikada nije bila mlađa, lepša i zdravija. Moram da naglasim da sam ponosan na sve rezultate koje smo ostvarili u prošloj godini, iako nas veličina Crvene zvezde uvek tera na samokritičnost, sa željom da budemo bolji i uspešniji nego što smo bili juče. Posebno me raduje jedinstvo koje smo pokazali u prethodnom periodu kada smo se radovali uspesima i tugovali u neuspesima. Naravno, mnogo više je bilo uspeha, ali nas veličina Zvezde obavezuje da budemo još uspešniji. Kao predsednik Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda, želim da vam čestitam na rezultatima i poželim mnogo radosti, zdravlja, sreće, vama i vašim klubovima. Srećan rođendan Zvezdo - rekao je Terzić na otvaranju ceremonije povodom 78. rođendana naše Crvene zvezde.

Foto: Starsport

Crvena zvezda je slavila u 169. večitom derbiju

Kao "šlag na tortu" stigla je pobeda u 169. večitom derbiju, u kom su crveno-beli savladali Partizan sa 1:0, čime su gotovo sigurno obezbedili šampionsku titulu, a najvećeg rivala poslali u trku za drugo mesto na tabeli, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading