NJIH SE SVI PLAŠE I GOVORE IM IZA LEĐA DA SU "VEŠTICE": Ovi horoskopski znaci kao da imaju šesto čulo, sve znaju unapred!

Autor: N.J.

Lifestyle

04.03.2023

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste među pet horoskopskih znakova koji imaju šesto čulo?

NJIH SE SVI PLAŠE I GOVORE IM IZA LEĐA DA SU "VEŠTICE": Ovi horoskopski znaci kao da imaju šesto čulo, sve znaju unapred!

Foto: pixabay.com

Neki predstavnici horoskopa imaju neverovatnu intuiciju ili takozvano "šesto čulo". Koliko puta ste nešto predosetili pa se ispostavilo kao tačno? Iza leđa, često takve osobe nazivamo "vešticama", jer svašta nešto što osete ispostavi se kao istina.

Ribe

One definitivno imaju najjaču intuiciju od svih! Ako ste i same Ribe u horoskopu znate o čemu pričamo. Mogu da osete raspoloženje i emocije ljudi oko sebe, takođe veoma su sposobne da predvide događaje koje drugima ne budu ni na pameti. Obično su veoma osetljive na energiju okoline i lako pokupe "detalje" koji drugima promiču. 

Rak

Oni takođe imaju jaku intuiciju. Njihove savete nemojte ignorisati iako deluju nerealno. Oni se oslanjaju na šesto čulo i nikad ne greše. Zato ih slobodno poslušajte!

Foto: Photo by Tamara Bellis on Unsplash

Žena namešta naočare

Škorpija

One imaju intuiciju koja se manifestuje kroz to što znaju i mogu da prepoznaju energetske vibracije.  Mogu brzo da procene situaciju i donesu ispravnu odluku. Isto, ako ste planirali od njih nešto da sakrijte, džabe pokušavate, neće vam uspeti!

Vodolije

One mogu da predvide kako će se neki događaj razvijati. Delom se samo oslanjaju na intuiciju, a najvećim delom na inteligenciju. Osetljive su na svaku promenu u okruženju, i primećuju sve što se dešava.

Blizanci

Blizanci imaju oštar um i sposobnost da brzo analiziraju veliku količinu informacija, tako da vam mogu pomoći da sagledate problem sa druge strane i pronađete efikasno rešenje. Oni jako dobro komuniciraju sa okruženjem, svima se dopadaju, a inače su mirni i time dodatno privlače ljude, piše "Mondo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading