NIKAD IM NE VERUJTE: Ova tri horoskopska znaka slažu dok trepnete - Oni su najveći LAŽOVI!

Autor: N.J.

Lifestyle

02.03.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste se već prepoznali?

NIKAD IM NE VERUJTE: Ova tri horoskopska znaka slažu dok trepnete - Oni su najveći LAŽOVI!

Foto: shutterstock

Laž

Svakome se nekada omakne da slaže, ali njima je to već postala navika. Jednostavno neki ljudi su postali toliko stručni u laganju da im doslovno nema ravnog! Jeste li se odmah prepoznali? Da li ste među horoskopskim znacima kojima se baš često omakne laž?

Blizanci

Oni jesu društveni i lako je komunicirati sa njima, ali nisu pouzdani. Ako ih pitate zašto su vas slagali, reći će vam da je to za vaše dobro i da se ne biste ljutili. Oni uvek gledaju kako da se izvuku, a ako ih uhvatite onda ste pravi majstori! Profesionalci su u laganju, žele svima da se svide i trude se da prilagode priču svom viđenju istine kako bi dobili najveću korist za sebe.

Foto: Photo by Kristina Flour on Unsplash

Skrivanje istine

Ribe

One imaju svoj neki poseban svet mašte i u njemu žive. Kada dođu u kontakt sa nečim što im se ne dopada, jednostavno to ignorišu, a često izmisle nešto da se ne susretnu sa istinom. One su i romantičari u duši i slično kao Blizanci rekle bi ono što drugi žele da čuju kako bi izbegli konflikt. Nekada i same poveruju u to što su slagale, pa ne znaju šta je stvarnost, a šta istina.

Vage

One žele mir, zato će koristiti diplomatske veštine kako bi izbegle sukob. Ipak, to ne znači da baš stalno lažu. Često izmišljaju samo da bi održale mir, što znači da je njihova namera i na neki način "dobra". Drugima će pričati šta žele da čuju da bi izbegle svaki mogući konflikt, piše "Krstarica".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading