OVO JE ŠEST NAJOPASNIJIH DATUMA U MARTU: Jedna SUBOTA je posebno važna i tada se sve vraća u normalu!

Autor: N.J.

Lifestyle

25.02.2023

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mart je mesec proleća i generalno pozitivne energije.

OVO JE ŠEST NAJOPASNIJIH DATUMA U MARTU: Jedna SUBOTA je posebno važna i tada se sve vraća u normalu!

Foto: shutterstock

Zamišljena devojka

Nekako se svi radujemo martu mesecu jer nam deluje da će sve biti lepše. Ali koliko god da je možda i stvarno tako, trebalo bi povesti računa jer slede datumi koji uopšte neće biti povoljni. 

Najopasniji dan u mesecu je 2. mart

Prvo će 2. Merkur preći u znak Riba , gde će ostati do 18. marta. Merkur u Ribama je uvek loš, jer tu ovaj planeta gubi svu svoju energiju i snagu. 2. marta i sledećih nekoliko nedelja pokušajte da ne potrošite puno novca. Tada možete sebi naštetiti brzopletošću, zavišću i lažima.

Drugo, na ovaj dan će se Venera spojiti u konjunkciju s Jupiterom. Ove dve planete udružiće snage kako bi naše živote učinili manje predvidljivima. Venera će nas, između ostalog, takođe možda lišiti samopouzdanja i učiniti nas ravnodušnim.

Mnogo je važno da se čuvate i da ne rasipate bespotrebno energiju. Pokušajte da vidite samo lepo u ljudima. 

Foto: Photo by cottonbro from Pexels

Žena čita knjigu

Konjukcija Sunca i Neptuna 15. mart

Tog dana bićete i previše emotivni. Tada će ljudi izgubiti saosećanje i gledaće samo sebe. Pazite se tog datuma jer je moguće da se baš tada vrate stare navike. Takođe, uzdržavajte se od svega što vam šteti, kako zdravstveno tako i inače. 

Konjukcija Sunca i Merkura 17. mart 

Pazite se skandala i tog dana ne verujete nikome već samo sebi. Pazite na ponašanje, ali već 18.3. sve se vraća u normalu, tako da bez brige. 

Mars ulazi u Raka 25. mart 

25. mart je izazovan dan, jer je Mars gotovo potpuno lišen snage pod uticajem elementa Vode, kojeg predstavlja Rak. Planete će ostati u ovom znaku do 19. maja, ali najopasnije vreme je prvi dan i prva nedelja boravka u Raku. Tog datuma osetićete kao da nemate više snage, što nije loše jer ćete bar izbeći sukobe.  

Merkur u konjukciji sa Jupiterom 28. mart 

Tada se već gubi osecaj za meru i ubrzo počinjemo da preterujemo u svemu. 28. marta astrolozi vam ne savetuju odlazak na duga putovanja. Takođe, budite oprezni u saobraćaju.

Foto: Profimedia

Žena gleda kroz prozor

Konjukcija Venere i Urana 30. mart

Ovde će se dogoditi transformacija koja uopšte ne zavisi od vas. Znači, možete samo da sedite i čekate. Ove planete će uspavati našu budnost i učiniti nas neozbiljnima. Budite krajnje oprezni ako na tom putu naiđete na dileme, piše “Krstarica”. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading