LEPTIRIĆI U STOMAKU: Tri horoskopska znaka na PROLEĆE 2023. pronalaze partnera – Ne propustite priliku za romantična osećanja!

Autor: N.J.

Lifestyle

22.02.2023

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova tri horoskopska znaka očekuje ljubav na proleće – da li ste među njima?

LEPTIRIĆI U STOMAKU: Tri horoskopska znaka na PROLEĆE 2023. pronalaze partnera – Ne propustite priliku za romantična osećanja!

Foto: Unsplash/Toa Heftiba

Proleće je period kada se razvijaju romantična osećanja. Ako ste konačno rešili, a i želite da uplovite u neku ljubavnu vezu, možda se baš vama posreći. Mnogo je bitno da budete otvoreni za stvaranje i razvijanje veze, da budete pristupačni i uskoro ćete osetiti ljubav.

Pogledajte koja tri horoskopska znaka očekuje uskoro pomak u ljubavi.

Bik (21. april do 20. maja)

Moguće su promene, a iako sve ne ide uvek po planu, ovog proleća vam neće biti dosadno! Želja za igrom i flertovanjem će sigurno biti veća, a moć privlačenja će lako pomoći da se povežete sa osobom koja vam se svidela. Vreme je da se pokrenete i da uradite nešto novo, ne propuštajte šanse koje su vam date! Osetite energiju i koristite je za uspeh. Ovoga puta mogli biste da imate uspeha!

Foto: shutterstock

Par srećan i nasmejan

Rak (21. jun do 22. jula)

Uskoro ćete shvatiti da ste spremni za novu vezu. Ako se radi o vama, onda se na sledećem sastanku povežite sa svojim partnerom ili simaptijom na dubljem nivou. Možda ćete biti iznenađeni koliko vas dvoje možete postati bliski jedno drugom. Nemojte da ignorišete one koje pokušavaju da vas zainteresuju. Pokušajte da se povežete, a iako ste zauzeti neko bi svakako mogao da vas osvoji.

Vodolija (od 21. januara do 18. februara)

Proleće je dobra prilika da napravite korak napred. Privlačite sve oko sebe, a neki su možda i malo više zainteresovani za vas.  Generalno emitujete pozitivnu energiju koja lako privlači pažnju. Oslobodite se starih rana i radite na sebi. Morate se posvetiti ličnom razvoju, jer ćete tako uspeti na više polja uključujući ljubavno i poslovno, piše “Sensa”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading