KOKA ROKA" TI SE DESILA KAO NAJVEĆA KAZNA! NE IZAZIVAJ ME: Jelena Karleuša BRUTALNO ODGOVORILA Dari Bubamari! SUKOB pevačica SVE ŽEŠĆI(FOTO)

Autor:

Zabava

02.03.2023

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos pevačica Jelene Karleuše i Dare Bubamare uvek je išao od ljubavi do mržnje i obratno.

KOKA ROKA" TI SE DESILA KAO NAJVEĆA KAZNA! NE IZAZIVAJ ME: Jelena Karleuša BRUTALNO ODGOVORILA Dari Bubamari! SUKOB pevačica SVE ŽEŠĆI(FOTO)

Foto: ATA Images

Trenutno, bivše prijateljice nisu u dobrim odnosima, a situacija se dodatno zakomplikovala kada je Jelena Karleuša iznela tvrdnju da je Dara Bubamara objavila pesmu "Koka roka", koju je ona kupila od pokojnog Milana Radulovića Laće.

Dara je zatim iznela detalje saradnje preminulim Laćom.

-  Mnogo laži. Pesma je davno urađena, Laća i ja smo to radili. Ja sam malo izmenila teksta. Ja najavim, pa se kače za mene i za marketing. to je nedostatak njihovih pesama, albuma, muževa. Ja sam uvek napadana. Moje dobro pobedi njihovo zlo. Dosta je tu laži. Šta je mene zabolelo, ne to što spletkare rade, nego jer se spominje Laća koji je bio moj jako dobar prijatelj, a dečko više nie živ. Nema poštovanja prema njemu, Marini Tucaković, Futi. Ne mogu da verujem koliko su ljudi zli i zato im je tako u životu. Ja sam imala milion tekstova od pevačica, Viki, Sekine... Najbolje da uzmem, pa to da objavim. Na šta to liči? Nikad mi to ne bi palo na pamet. Ne činim nikome zlo, ostvarena sam i gledam svoje dvorište. Mnogo radim, privatno sam sa svojim sinom. Nemam probleme da sam dokona i da nekome spletkarim -rekla je Dara za emisiju "Ekskluzivno".

Ubrzo je usledio odgovor Jelene Karleuše.

Republika

Foto: PrintscreeenInstagram

Jelena Karleuša odgovorila Dari Bubamari

- Kontinuirano vređanje mene i moje porodice od strane Radojke Adžić, pominjanje mog muža( Valjda sam joj ja kriva što je razvezdena, ne znam) omalovažavanje moje ličnosti, karijere i još mnogo vulgarnih i neobjašnjivih ispada, duboko me rastužuje. Rastužuje me jer sam jedina osoba koja joj je u životu pružila ruku i pomogla javno kada je to bilo potrebno. 

Republika

Foto: PrintscreeenInstagram

Objava Jelene Karleuše upućena Dari Bubamari

Na sve to, opet sam pokazala da sam sažaljiva i nisam je tužila zbog neovlašćenog objavljivanja  mog plaćenog teksta nego sam pokušala da joj objasnim da su i nju prevarili i Laća i Ljilja Jorgovanović tako što su i njoj naplatili i valili joj onaj bizar od teksta. Gde je hvala?

Republika

Foto: PrintscreeenInstagram

Rat Jelene Karleuše i Dare Bubamare

Radojka pominje Laću...ne znajući da mi je slao njene glasovne poruke, godinama unazad. u mnogima Radojka vređa sadašnju drugaricu tako da bi ovoj trokiralo i drugo oko kad bi čula. Da objavim? 

Ne izazivaj me Radojka. Ja tebe i tvoju porodicu ne diram, ali ako nastaviš da lupetaš moraču da isteram JK iz tvog imena.

Fotošop lica i tela može da zamaskira tvoju ružnu spoljašnjost, ali ne i ružnu nezahvalnu ličnost.  Zato ti se i desila pesma "Koka roka" , kao najveća kazna- poručila je Karleuša na insta storiju. 

Republika

Foto: PrintscreenJutjub

Dara Bubamara spot za pesmu "Koka roka"

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boba

02.03.2023 18:39

Osnovna skola obadve! Pametnom dosta!