VRATI SE NA SAIGRAČE BIVŠEG MUŽA: Ana Nikolić poslala BRUTALAN ODGOVOR Jeleni Karleuši! RAT SE NE SMIRUJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.02.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačice Ana Nikolić i Jelena Karleuša već dugo vode rat preko društvenih mreža.

VRATI SE NA SAIGRAČE BIVŠEG MUŽA: Ana Nikolić poslala BRUTALAN ODGOVOR Jeleni Karleuši! RAT SE NE SMIRUJE! (FOTO)

Foto: E-stock, ST/P. Divac

Nakon što se Jelena Karleuša oglasila na svom Instagram profilu i poslala apel da se pomogne njenoj koleginici naglasivši da je navikla na njene uvrede, ali da je put put kojim je krenula put bez povratka, sada joj je Ana oštro odgovorila.

- Moja draga Jelena jer ne mogu da kažem koleginica (jer ne zna da peva), tobože se sekira za mene. Preporučila bih joj da se ipak vrati na saigrače svog bivšeg muža i sa njima se dopisuje jer ja za nju nemam vremena. Pevam trenutno u studiju novu pesmu koja govori o ljubavi, a dotična za tu reč ne zna značenje i ne bih da sebi i publici kvarim utisak, jer pažljivo moram da otpevam nekoliko harmonija. Može da mi bude gost na koncertu, ali kao igračica u plesnoj grupi, napisala je Ana Nikolić na svom storiju.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram/Ana Nikolic

Ana Nikolić odgovorila Jeleni Karleuši

Da podsetimo, pevačice su nekada bile bliske prijateljice, ali su svoj odnos naglo pokvarile, pa sada razmenjuju prozivke. Naime, nakon što je Ana nazvala Jelenu nekvalifikovanim estradnim privrednikom, Jelena je brutalno raspalila po njoj, te komentarisala njeno ponašanje, ali i navela da je ona na "putu bez povratka", kao i da možda neće doživeti svoj koncert.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading