PLAŠIM SE NAJGOREG, MOŽDA NEĆE DOČEKATI KONCERT: Jelena Karleuša u stilu proročice ŽESTOKO PONIZILA Anu Nikolić!

Autor:

Zabava

23.02.2023

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je nakon žestoke polemike delovalo da su se strasti između Jelene Karleuše i Ane Nikolić malo smirile, izgleda da se ovaj estradni rat neće ubrzo završiti.

PLAŠIM SE NAJGOREG, MOŽDA NEĆE DOČEKATI KONCERT: Jelena Karleuša u stilu proročice ŽESTOKO PONIZILA Anu Nikolić!

Foto: ATA Images

Pevačica Ana Nikolić je poručila Jeleni Karleuši da poseti psihijatra, a pored saveta koiji je uputila nekada bliskoj koleginici, usledile su teške reči. 

- Gospođa "vaginini monolozi" neka za početak poseti nekog dobrog psihijatra. Videli smo sve šta i čime ona raspolaže. Ovo je težak psihijatrijski slučaj - napisala je na svom Instagram storiju Ana, pa zaključila:

Republika

Foto: E-stock, ST/P. Divac

Jelena Karleuša i Ana Nikolić

- P.S: Izvini što imamo iste advokate. Eto toliko o tvojoj upućenosti... Ajde, SJAŠI VIŠE! - zaključila je iznervirana Nikolićeva.

Ove reči očigledno su dotakle malu od skandala, koja je u Instagram oglašavanju navela da se plaši najgoreg po Nikolićevu, te i da neće doživeti koncert.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram/Jelena Karleusa

Objava Jelene Karleuše upućena Ani Nikolić

- Nažalost, ovih dana smo svi svedoci tužnog ponašanja nekada divne osobe i nekadašnje zvezde Ane Nikolić. Njeno okruženje, prijatelji i novinari kojima daje intervjue su uglavnom u paklu narkotika i utuče na Aninu krnju ličnost na najgori mogući način. To je put bez povratka. Ne pišem ovo zbog svakodnevnih javnih uvreda na moj račun sa njene strane, na to sam navikla. Iz sažaljenja i ne reagujem. Pišem ovo jer se ljudski i iskreno, plašim najgireg po nju. Ako ovako nastavi, ona možda neće doživeti koncert koji najavljuje.... Ljudi, zar ne postoji niko ko može pomoći ovoj nesrećnoj ženi - napisala je Jelena na Instagramu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading