OBE EKIPE SE BORE ZA PLASMAN U VIŠI RANG: U nedelju će snage na veštaku odmeriti Tempo i Radnički!

Autor:

Sport

02.03.2023

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jaka provera za Sefkerince.

OBE EKIPE SE BORE ZA PLASMAN U VIŠI RANG: U nedelju će snage na veštaku odmeriti Tempo i Radnički!

Foto: FK Tempo Sefkerin

U vikendu pred nama u pojedinim delovima Srbije i određenim ligama krenuće se sa odigravanjem takmičarskih mečeva u sklopu drugog dela prvenstva. Sa druge strane pojedini timovi se nalaze tek na polovini svojih priprema za prolećni deo šampionata.

Republika

U nedelju će se kod od 13 časova i 30 minuta odigrati prijateljski susret između ekipe Tempa iz Sefkerina i sastava Radničkog iz Barande. Lopta će se zakotrljati na veštačkoj podlozi terena u Pančevu kod hale.

Ekipa iz Sefkerina je već dve sezone član opštinskog ranga, prošle godine Tempu je povratak u Drugu južnobanatsku ligu izmakao za samo jedan bod. Jesenji deo ove takmiačrske godine završili su sa samo dva boda zaostatka za liderom i na proleće ih očekuje velika borba za prvu poziciju.

Sa druge strane centra na veštačkoj travi u nedelju nalaziće se sastav iz Barande. Dugogodišnji član PFL-a Pančevo trenutno se takmiči u Drugoj južnobanatskoj ligi i na zimsku pauzu drže drugu poziciju. Lider je udaljen samo dva boda, dok je trećeplasirani Proleter u zaostatku od šest. 

Nema sumnje da nas očekuje jako zanimljiv meč, oba tima vrše pripreme za nastavak prvenstva, Radnički već za tri nedelje kreće sa takmičarskim mečevima, dok Tempo prolećni deo šampionata otvara početkom aprila.

Tempo (Sefkerin) - Radnički (Baranda)

Nedelja, 5. mart od 13:30

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading