TRI ZNAKA OČEKUJE NESTVARNA SREĆA U MARTU: Jedan će doživeti ozbiljan brodolom iz koga će izvući poučne LEKCIJE

Autor: N.J.

Lifestyle

01.03.2023

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li spadate u srećnu trojku koja će doživeti sve najlepše ovog meseca?

TRI ZNAKA OČEKUJE NESTVARNA SREĆA U MARTU: Jedan će doživeti ozbiljan brodolom iz koga će izvući poučne LEKCIJE

Foto: shutterstock

Srećan par

Danas je 1. mart - još jedan novi početak i mogućnost za promene. Nemojte odustajati od svojih snova i spremite snagu da prevaziđete izazove. Ovaj mesec mogao bi da vam donese svašta lepo. Evo koja tri horoskopska znaka će imati uspeh na svim poljima ovog meseca. Proverite da li ste među njima.

Strelac

Ovaj mesec oni će uživati jer će Saturn biti u Ribama. Odličan je period da pratite svoju sudbinu i preduzmete sve što je potrebno kako biste ostvarili želje. Ovo je period kada bi trebalo da otkrijete vašu istinsku svrhu.

Jarac

Za ovaj horoskopski znak, mart je najsrećniji mesec. To je zato što će Pluton konačno napustiti Jarca u martu dopuštajući rođenima u ovom znaku da se osećaju opuštenije i slobodnije. Verovatno ste u u januaru i februaru osećali nervozno, ali vreme je da se oslobodite tog osećaja i da budete opušteniji. Sav teret će pasti, a vi ćete živeti potpuno mirno.

Foto: Shutterstok

Majka i ćerka se grle i smeju

Vodolija

One mogu uživati u dva meseca ove godine, odnosno u jednom su već uživali, to je februar i sada mart. Zato što će Venera ući u područje koje joj odgovara, a Saturn će konačno napustiti Vodoliju i ući u Ribe. One će doživeti velike promene. Moguće je da ćete imati udvarače, a karijera će krenuti u pravom pravcu. Iskoristite ovaj period da živite najbolje što možete.

Ribe

Nažalost one će doživeti neke izazove tokom ovog meseca, ali ni to nije ništa loše. Zahvaljujući izazovima znaće kako da se postave prema svima u životu, zato gledajte ovo kao nešto pozitivno, piše "Stori hr".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading