PRAVDA STIGLA POSLE TRI GODINE! Udovica Kobija Brajanta dugo ČEKALA, pa konačno dobila LEPE vesti!

Autor:

Sport

01.03.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo sreće nakon velike tragedije.

PRAVDA STIGLA POSLE TRI GODINE! Udovica Kobija Brajanta dugo ČEKALA, pa konačno dobila LEPE vesti!

Foto: Tanjug/AP

Vanesa i Kobi Brajant

Vanesa Brajant dočekala je pravdu!

Supruga tragično nastradalog legendarnog košarkaša Kobija Brajanta dobiće od grada Los Anđelesa oko 30 miliona dolara odštete.

Vanesa i njena deca će dobiti tačno 28,85 miliona dolara zbog toga što su policajci i vatrogasci snimili i delili mrtvo telo Kobija Brajanta i njihove ćerke Đijane nakon helikopterske nesreće koja je potresla čitavu planetu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Porodica Brajant

 

Dugo je trajala saga i drama, grad je odbijao da prizna grešku, pa je čak tražio i psihijatrijsko ispitivanje Vanese Brajant u kom su želeli da utvrde da je ona patila od depresije i emocionalnog stresa zbog gubitka supruga i kćerke, a ne zbog fotografija koje su procurile. Naveli su i da Vanesa ne može da pati zbog fotografija mesta nesreće koje nikada nisu javno negde objavljene.

Ovaj sraman pokušaj moćnika iz Los Anđelesa srećom nije prošao, pa je tako udovica Kobija Brajanta konačno dobila bar malo lepih vesti. 

Teško da će i ovaj milionski iznos pomoći da preboli supruga i ćerku, te da umanji stres koji je doživela, ali je bar pravda zadovoljena i grad će morati da snosi troškove zbog grube i nemoralne greške pojedinaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading