JOKIĆ U CENTRU PAŽNJE: Bobi PRVI čestitao, supruga Natalija PONOSNA, Džoker posle meča ODGOVORIO na UVREDE! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

01.03.2023

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je bio glavna tema u Sjedinjenim Američkim Državama.

JOKIĆ U CENTRU PAŽNJE: Bobi PRVI čestitao, supruga Natalija PONOSNA, Džoker posle meča ODGOVORIO na UVREDE! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Hjustona

Dvostruki uzastopni MVP NBA lige, Nikola Jokić, sigurnim koracima hita ka trećem priznanju za najkorisnijeg igrača ovog šampionata.

Džoker je u pobedi Denvera na gostovanju Hjustonu (133:112) imao skor od 14 poena, 11 skokova i 10 asistencija te je na taj način stigao do 100. tripl-dabla u karijeri.

Prvi koji mu je čestitao bio je Boban Marjanović! Srpski div u timu Hjustona prišao je Jokiću na terenu po završetku meča i tri puta ga poljubio, što nije promaklo ni reporetrima, pa je snimak ubrzo postao viralan.

Takođe, na svog supruga ponosna je bila i Jokićeva izabranica, Natalija. Ona je na svom Instagram profilu objavila priču u kojoj se vidi kako na televiziji prati utakmicu, te koliko je ispunjena zbog Nikolinog uspeha.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

Natalija Jokić ponosna na svog supruga Nikolu

 

Ništa manje zanimljivo nije bilo ni po završetku utakmice. Jokić je davao izjavu jednom novinaru kada je po prvi put rešio da odgovori na kritike i uvrede koje su upućene na njegov račun.

U pitanju su reči Kendrika Perkinsa koje su stigle do Nikole Jokića, a bivši NBA košarkaš istakao je da vidi kod Jokića da "igra za statistiku", odnosno da ciljano svake večeri "popunjava sve kolone" i dolazi do tripl-dablova.

Jokić je imao spreman odgovor na ovo:

Šta mi znači 100. tripl-dablova? Kada igrate za statistiku, to je lako... Čuo sam, to je istina - rekao je Jokić i nasmejao se na pitanje da je u jednom napadu imao pet skokova:

- Ne, blokirao me je, pa sam promašivao - bio je iskren srpski centar.

 

 

Sve u svemu, Perkins može samo da bude ljubomoran na Jokićev uspeh jer je Srbin tek šesti košarkaš sa 100+ tripl-dablova, upisao se u istoriju i ispred njega su sada samo još Lebron Džejms (106), Džejson Kid (107), Medžik Džonson (138), Oskar Robertson (181) i Rasel Vestbruk (198).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading