BRUTALNE PROZIVKE! Amerikanac UDARIO po Jokiću, pa dobio ŽESTOK odgovor! (FOTO)

Autor:

Sport

21.02.2023

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvostruki uzastopni MVP NBA lige našao se u centru pažnje.

BRUTALNE PROZIVKE! Amerikanac UDARIO po Jokiću, pa dobio ŽESTOK odgovor! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Srpski centar Nikola Jokić

Vikend iza nas bio je rezervisan za Ol-star utakmicu i raznorazna takmičenja u NBA ligi.

Srbija je imala svog predstavnika na meču svih zvezda i to je, naravno, bio dvostruki uzastopni MVP Nikola Jokić.

Centar Denvera briljira i ove sezone, prvi je kandidat za novo MVP priznanje, a na Ol-star meču se nije previše trošio te ga je završio sa četiri poena, pet skokova i šest asistencija. Zanimljivo je bilo i pre utakmice, kada je Jokić doživeo veliko poniženje na draftu na kom su se birale ekipe, ali i za vreme samog duela kada je zbog objave američkog novinara Džoša Rejnolda Tviter "izgoreo". Amerikanac je brutalno udario po Jokiću, te je istakao da ko misli da je Srbin najbolji košarkaš u NBA ligi taj očigledno ima neki problem.

Vidite... Ol-star vikend je, tu smo da se zabavimo. Ali, ako gledate ovu utakmicu i zaista mislite da je Jokić najbolji igrač u NBA, imate veliki problem - napisao je Rejnold te je čak i cenzurisao prezime "Jokić", verovatno iz razloga da ga njegovi navijači ne bi pronašli i optužili.

 

 

Usledili su brutalni odgovori navijača koji su ovaj Tvit videli, te su ga podsetili na druge NBA zvezde koje su hvalile Srbina, te su se zapitali da li možda i oni imaju problem.

 

 

Podsetimo, srpski košarkaš Nikola Jokić ove sezone u proseku beleži tripl-dabl: ima 24,7 poena, 11,4 skokova i 10,1 asistenciju, dok su njegovi Nagetsi trenutno prvoplasirani na Zapadu, te je prvi kandidat za novo MVP priznanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading