ROLERKOSTER EMOCIJA! Jokić PONIŽEN, zatim NAPRAVIO ŠOU, pa "PRESPAVAO" Ol-star meč! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.02.2023

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kraju je njegov tim i poražen.

ROLERKOSTER EMOCIJA! Jokić PONIŽEN, zatim NAPRAVIO ŠOU, pa "PRESPAVAO" Ol-star meč! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Luka Dončić na Ol-star meču

U noći za nama odigran je Ol-star meč NBA lige.

Od kad postoji novi format utakmice Tim Lebrona Džejmsa doživeo je prvi poraz, sve sa Nikolom Jokićem u timu. Od Džejmsovog tima bio je bolji Tim Janisa Adetokumba rezultatom 184:175.

Neizvesne završnice nije bilo jer je Janisov tim rešio pitanje pobednika sredinom treće deonice kada je stigao do plus 20, a Nikola Jokić nije zapinjao, te je imao učinak od četiri poena, pet skokova i šest asistencija za 20 minuta na terenu.

MVP utakmice bio je najbolji igrač Boston Seltiksa, Džejson Tejtum, koji je Janisov tim predvodio sa 55 poena, deset skokova i osam asistencija čime je postao igrač sa najviše postignutih poena u istoriji Ol-star utakmice. 

Sam uvod u meč bio je veoma neprijatan za dvostrukog uzastopnog osvajača MVP nagrade NBA lige. Jokić je na draftu, na kom su se birale ekipe, ostao poslednji uz Laurija Markanena. Sada su prvo birane rezerve, pa tek onda starteri i Jokić se našao u situaciji kakva ne dolikuje njegovim kvalitetima.

Svi ostali košarkaši su izabrani, a onda je Džoker napravio šou te stao do Lebrona pre nego što se on odlučio koga će da izabere, njega ili Markanena. Uspeo je Džoker da napravi šalu i "izvadi" situaciju, ali ovakav tretman definitivno ne zaslužuje.

Imao je Nikola Jokić par veoma dobrih asistencija na meču koji je usledio posle drafta, ali kada se sve sabere i oduzme deluje da je isti i prespavao, te da će sve zvezde NBA lige tek da nauči par lekcija u nedeljama koje dolaze u najkvalitetnijem košarkaškom takmičenju planete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading