JOKIĆ NEĆE NA OL-STAR?! Džoker MOLIO, pa dobio BRUTALAN odgovor! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.02.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvostruki uzastopni MVP našao se u centru pažnje.

JOKIĆ NEĆE NA OL-STAR?! Džoker MOLIO, pa dobio BRUTALAN odgovor! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Nikola Jokić dominira terenima širom NBA lige i ove sezone.

Već 18 tripl-dablova ostvario je dvostruki uzastopni MVP najbolje lige sveta, a kad god on ima dvocifren učinak u poenima, skokovima i asistencijama Denver ostvari pobedu. Zbog svega ovoga Jokić je i ove sezone prvi kandidat za titulu najkorisnijeg igrača lige i naći će se na Ol-star utakmici koja je zakazana za 19. februar.

I pored toga što se Jokiću ovaj meč i ne igra toliko, on će, sva je prilika, na terenu provesti i više od očekivanog. To je potvrdio trener Denvera, Majk Meloun koji će predvoditi Lebronovu ekipu na Ol-staru.

Nadam se da će ga Lebron odabrati, pa da ga vodim i na 'Ol-staru'. Pomislio je i rekao mi 'Treneru, nećete me puštati u igru, zar ne?', a ja sam mu rekao: 'Ne, igraćeš, 40 minuta' - rekao je Majk Meloun posle pobede Denvera protiv Atlante rezultatom 128:108.

 

 

Nikola Jokić je na ovom meču imao skor od 14 poena, 18 skokova i deset asistencija, te je stigao do jubilarnog 100. tripl-dabla ako se gledaju i regularna sezona i plej-of. 

Takođe, sa deset asistencija Nikola je postao lider NBA lige u ovom parametru i trenutno ima najviše asistencija u šampionatu. Ukoliko bi ostao prvi na ovoj listi do kraja regularne sezone postao bi prvi centar kom je to pošlo za rukom od Vilta Čemberlejna i sezone 1967/68.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading