SUROVA DOMINACIJA! Nestvaran podatak - Denver NE MOŽE bez Jokića! Treća MVP titula je NA VIDIKU!

Autor:

Sport

03.02.2023

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar igra novu sezonu iz snova.

SUROVA DOMINACIJA! Nestvaran podatak - Denver NE MOŽE bez Jokića! Treća MVP titula je NA VIDIKU!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Golden Stejta

Košarkaši Denver Nagetsa deklasirali su na svom terenu šampione NBA lige Golden Stejt Voriorse sa 134:117.

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je još jednu maestralnu partiju i upisao novi tripl-dabl učinak u sezoni. Džoker je imao učinak od 22 poena, 14 skokva i 16 asistencija, a jedan podatak posebno je impresivan.

Jokić je ove sezone ostvario tripl-dabl ukupno 17 puta, a kad god bi tako nešto uradio Denver je pobedio!

 

 

Na 52 utakmice Nagetsi imaju skor od 36 pobeda i 16 poraza, a Nikola Jokić ponovo je srce, duša i motor ove ekipe koja se trenutno nalazi na prvom mestu Zapada i sa realnim snovima o tituli. Ako se ne računaju utakmice u kojima je Jokić stigao do tripl-dabl učinka Denver ima skor od 19 pobeda i 16 poraza na 35 mečeva i jasno je da Nagetsi jednostavno ne mogu bez Džokera.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Golden Stejta

 

Takođe, Amerikanci su pronašli još jedan lud podatak o Srbinu. Jokić je protiv Golden Stejta šutirao – 9/13 za dva poena, što je 69 odsto. Ovom utakmicom, Džoker je ostao na samo jednom meču u sezoni u kom je imao procenat šuta ispod 50 odsto.

 

 

Zbog svega pomenutog Nikola Jokić najveći je kandidat da i treću godinu zaredom osvoji MVP priznanje u najkvalitetnijoj ligi planete. Pored fenomenalnog učinka na svim poljima, Jokić stiže i da zabavi publiku, a njegovu inteligenciju osetio je i Stef Kari. Srbin je forom sa basketa pročitao akciju koju je Kari spremio i potom ga na vrlo jednostavan način nadmudrio.

 

 

Jokić je prišao da odigra "dva na dva" i jasno je video da se Kuminga odvojio i da će mu Kari dodati loptu. Dodavanje bi najbolje prošlo kada bi Kari bacio loptu od parket i to je Jokić primetio te uplašio Karija. Da ne bi pogodio Srbina u nogu, Kari je podigao loptu i tamo su već ruke srpskog centra bile spremne za presečen pas. Zaista, umetnost i čista inteligencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading