DEDU UBIO UNUK NARKOMAN? Detalji zločina kod Prokuplja: Vitlao sekirom po ulici, pa presudio starcu!

Autor:

Hronika

03.02.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mijiju Dunjića (80) sekirom je ubio unuk S.D. u selu Berilje kod Prokuplja.

DEDU UBIO UNUK NARKOMAN? Detalji zločina kod Prokuplja: Vitlao sekirom po ulici, pa presudio starcu!

Foto: Tanjug

Policija vrši uviđaj

Zločin se dogodio u sredu oko 22 sata kada je unuk nasrnuo na svog dedu sekirom nanevši mu tom prilikom povrede glave i gornjeg dela tela. Starac je na licu mesta preminuo od zadobijenih povreda.

On je napao i komšiju (34) koji je naišao u trenutku kada je nasrnuo na dedu pretivš mu pritom da će ga ubiti.

S.D. je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo i ugrožavanje sigurnosti.

Mlatarao sekirom na ulici i lomio po dvorištu

Uhapšeni je prvo sekirom sekao jelke u dvorištu i polomio plastičnu stolicu koja je u dvorištu bila kraj bunara, a potom je ušao u sobu u kojoj je bio deda. Svedoci kažu da je sekirom mlatarao po ulici i zaustavljao vozila.

- Bilo je strašno, deda je do pola bio go, sav isečen sekirom, a glava je smrskana - ispričale su komšije.

Komšije su iz kuće začule buku i vrisku, piše Kurir, pa je jedan od njih krenuo ka kući da vidi šta se dešava. S.D. je tada već izlazio iz kuće i rekao mu da je dedu zatekao mrtvog, pa počeo da viče.

Deda Mija je sam živeo sa svojim unukom S. D. koji nije imao porodicu, ali je imao problema sa alkoholom i drogama, dok je otac S.D. izvršio samoubistvo 2009. u istoj kući.

Sin deda Milije, a otac S.D., popio je smrtonosnu dozu esencije, dok se majka preudala i živi u inostranstvu odakle mu redovno šalje novac. Njih dvojica su živeli sami zajedno, a osumnjičeni za ubistvo nije radio, dok mu je i deda davao svoju penziju.

- Deda Mija je mršav starac, nema četrdeset kila, S. D. je krupan. Mogao je da radi sa njim šta god je hteo. Dosta je nesreće u toj kući, a znamo da je i ranije umeo da bude nasilan, baš kada mu nedostaje droga - ispričali su meštani sela za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading