POVREDA U ZAO ČAS! Ol-star meč POD ZNAKOM PITANJA, šta će biti sa OSTATKOM sezone? (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

17.02.2023

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije očekivao niti planirao.

POVREDA U ZAO ČAS! Ol-star meč POD ZNAKOM PITANJA, šta će biti sa OSTATKOM sezone? (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Janis Adetokumbo

U vikendu pred nama na programu je novi Ol-star meč, a veliko je pitanje da li će na njemu zaigrati jedna od najvećih zvezda NBA lige, Grk Janis Adetokumbo.

Nekadašnji MVP najkvalitetnije košarkaške lige planete doživeo je povredu šake na startu druge četvrtine meča između njegovog Milvokija i Čikaga, te je sa bolnom grimasom na licu napustio parket i nije se vraćao u igru.

 

Na terenu je Janis proveo svega devet minuta i postigao je samo dva poena, a da li će igrati na Ol-staru, kao i kada će se vratiti na teren i šta će biti sa ostatkom njegove sezone i dalje nije poznato.

Milvoki je i bez njega u timu uspeo da savlada Čikago u gostima (112:100), a izostanak Janisa iskoristio je Bruk Lopez koji je brutalnom partijom iskočio u prvi plan. Imao je rekord sezone, postigao je 33 poena, uz sedam skokova i dve asistencije, te bio najzaslužniji za pobedu Baksa. Pratio ga je Dževon Karter koji je postigao 22 poena i imao po šest skokova i asistencija. U poraženom timu bolji od ostalih bio je Nikola Vučević koji je ostvario dabl-dabl učinak uz 22 poena i 16 skokova, a dva poena manje dao je Patrik Vilijams.

U ostalim mečevima odigranim neposredno pred Ol-star vikend Vašington je na krilima Bredlija Bila (34 poena) savladao Minesota (114:106), predvođenu Edvardsom (35 poena), a Klipersi su, najviše zahvaljujući tandemu Džordž - Man (po 26 poena) dobili Finiks (116:107) u kom se istakao Okogi (24 poena).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading