NESTVARAN MALER: Propušta Ol-star utakmicu zbog povrede - navijači u ŠOKU!

Autor:

Sport

09.02.2023

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simpatizeri ekipe iz Zapadne konferencije su se ovoga pribojavali.

NESTVARAN MALER: Propušta Ol-star utakmicu zbog povrede - navijači u ŠOKU!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Zion Vilijamson

Zion Vilijamson, jedan od najboljih igrača NBA lige, propustiće predstojeći Ol-star vikend zbog povrede desne tetive, potvrdio je trener Nju Orleans Pelikansa Vili Grin.

Krilni centar ove ekipe nije igrao zbog povrede od 2. januara, a nažalost, nećemo ga gledati ni na najvećem spektaklu u NBA ligi.

Vilijamson je bio izabran u startnu petorku Zapadne konferencije, zajedno sa Lebronom Džejmsom, Nikolom Jokićem, Stefom Karijem i Lukom Dončićem, pa će sada liga i treneri morati da odluče koji igrač će Ziona zameniti u startnoj postavi, kao i koji igrač će kao 12. učestvovati na utakmici iz ove konferencije.

Foto: Tanjug/AP

Zion Vilijamson u duelu sa Lebronom Džejmsom

Zion je ove godine u proseku upisivao 26 poena po meču, uz sedam skokova, kao i četiri i po asistencije, pa se opravdano našao među najboljih pet sa Zapada. Njegova povreda je takođe uticala i na Nju Orleans, koji je zabeležio značajan pad u rezultatima od kada se krilni centar povredio.

Podsetimo, Ol-star vikend se ove godine održava u Solt Lejk Sitiju, od 17. do 19. februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading