JA DA DONIRAM? JE L- STE VI SVI OBOLELI KOLEKTIVNO?! SKANDALOZNA IZJAVA Bake Praseta podigla buru na mrežama!

Autor:

Zabava

09.02.2023

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutjuber Baka Prase nastavlja da iritira i šokira javnost svojim ponašanjem!

JA DA DONIRAM? JE L- STE VI SVI OBOLELI KOLEKTIVNO?! SKANDALOZNA IZJAVA Bake Praseta podigla buru na mrežama!

Foto: Printscreen/Jutjub

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase šokirao je svoje pratioce svojim stavom o strahovitim zemljotresima u Turskoj u kojima je nastradalo više od 12.000 ljudi.

Jutjuber je u jednom od svojih lajvova istakao da neće da donira novac za pomoć žrtvama zemljotresa i da su oni koji to žele da urade "kolektivno bolesni".

Republika

Foto: Youtube.com

Baka Prase

Lik se ispucao: Doniraj Turskoj! Evo, samo još jednom da nam pobiju ceo narod, buraz i tad ću im da im doniram. Daj žiro-račun, brate, da dođu da nas porobe na još 400 godina, buraz. Šta je lik ispucao, brate - šokirao je svojim stavom Baka, a onda je još detaljnije objasnio zašto nema nikakvu empatiju prema nastradalima u zemljotresu:

 

 

Ja prema Turskoj nemam nikakvu ljubav. Čak šta više, nemam razloga da ih gotivim 2 posto. A neko priča da doniramo Turskoj. Ja da idem da doniram Turskoj zbog zemljotresa? Saučešće. Krivo mi je, naravno, ne slavim ja, niti se ja smejem. Ali ja da doniram Turskoj? Jer je njima sad teško "kao zemljotres, ludilo sve". Nije da ja neću da doniram samo zbog toga što ja nemam nikakvu ljubav prema Turskoj. Zašto bih ja imao bilo kakvu ljubav prema njoj? Nemam. I neko meni da kaže da ja doniram Turskoj? Jel ste vi svi oboleli kolektivno? - izjavio je Ilić, koji je zbog svojih reči izazvao gnev korisnika društvenih mreža, ali i svojih pratilaca.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Razoran zemljotres u Turskoj

Podsetimo, ovo je samo jedan u nizu skandala posrnulog jutjubera, koji je nedavno zbog skandala i snimaka koji su završili u javnosti, a na kojima se vidi kako pokazuje srednji prst i psuje ispred policijske stanice dobio prekršajnu prijavu zbog nedoličnog ponašanja i vređanja koje se desilo na javnom mestu, pred policajcima i novinarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

BONUS VIDEO: 

Komentari (1)

Loading
Zara

09.02.2023 17:21

Super su idoli jednog dela današnje omladine.