BAKA PRASE SE USELIO U STAN OD MILION EVRA! Pokazao nekretninu od 200 kvadrata, za koju je priznao da NIJE njegova, a onda krenuo da se BAHATI i UNIŠTAVA tuđu imovinu! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.01.2023

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutjuber se ponovo bahati.

BAKA PRASE SE USELIO U STAN OD MILION EVRA! Pokazao nekretninu od 200 kvadrata, za koju je priznao da NIJE njegova, a onda krenuo da se BAHATI i UNIŠTAVA tuđu imovinu! (FOTO)

Foto: ATA Images

Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase ponovo se našao u žiži interesovanja javnosti zbog stana u luksuznom naselju u prestonici gde nastavlja život sa svojom devojkom Anjom Bla.

On je više puta isticao kako je kupio stan, što mu mnogi nisu verovali jer se pričalo da je u dugovima. Ispostavilo se da je to tačno. Naime, u videu u kom pokazuje stan u koji treba da se useli govori kako će sledeći kupiti, a ovaj renta.

- Ovaj rentam, nisam ga kupio, ali rentajte vi ovaj stan. Jednog dana ću tamo kupiti stan, isto iz gasa, tamo je kvadrat 10 hiljada evra plus, postavio sam cilj. 

Nekretnina koju je pokazivao navodno ima 200 kvadrata, a kako je rekao stan vredi milion evra.

- Alo, sirotinjo, ne možete u moje dvorište. Dvorište je bomba, obezbeđenje ludilo, sve je pokriveno kamerama - poručio je u videu, a onda otvorio vrata svog novog doma.

On je pokazao prostrani dnevni boravak, terasu, kuhinju i trpezariju za koju kaže da mu je veoma važna jer uglavnom od trpezarijskog stola napravi radni sto. Pohvalio se francuskim balkonom i blindiranim prozorima, a onda našao i zamerku na visećoj komodi za koju kaže da će zbog neravnih linija tražiti da mu smanje 500 evra kiriju.

Ne krije da je nezadovoljan garniturom, kao i televizorom koji je nazvao ''šmokljanskim'', te istakao da je već naručio mnogo veći.

Stan ima tri spavaće sobe, a od jedne je napravio svoju radnu sobu, i ima četiri kupatila. Pohvalio se klimom u plafonu, sakrivenim radijatorima i podnim grejanjem, garderoberom, kao i blindiranim prozorima.

Ipak, ono što je svima privuklo pažnju jeste njegovo bahato ponašanje. Iako se i sam više puta zapitao da li će ga izbaciti iz stana zbog ponašanja, to ga nije sprečilo da krene sa uništavanjem tuđe imovine.

Naime, on je otvorio kuhinjski balkon i oštetio plafon, zatim je dizao noge u patikama na delove nameštaja, udarao po stolovima, pa se žalio da nisu dovoljno kvalitetni, obuven i u stvarima ulazio u kadu, trčao kroz stan, isprobavao koliko može da viče, a da ga niko ne izbaci, a kao vrhunac svega uzeo kamen iz saksije i iz sve snage ga bacio preko terase, svestan da nekoga može povrediti tako. Kada je primetio da ga pecaroši sa reke gledaju, brzinom svetlosti je pobegao u stan.

On je takođe, ponovo ismevao veru, pa glumio da je glava porodice i traži od ukućana da se pomole. Kao i uvek, tu je i Anja za koju je rekao da joj je mesto u kuhinji, a kako je rekao u videu, njih dvoje će se zajedno useliti.

Da li će dugo ostati u ovom penthausu, ili će zbog nedoličnog ponašanja biti izbačen, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljupče

24.01.2023 15:56

Da li je platio porez?