VALTER, LOKI, PONČO, VINER ILI STEPIN VAJAT: Potrošačka patrola proverava od čije ćete se pljeskavice najbolje najesti (VIDEO)

Autor:

Vesti

24.01.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbi su poznati kao veliki gurmani. Meso je neizostavan deo obroka, a u brzom vremenu u kome živimo najčešće posežemo za dobrom starom pljeskavicom.

Obična, gurmanska, punjena... Na skoro svakom ćošku bilo kog grada u Srbiji nude ovaj srpski specijalitet, a stranci koji posete našu zemlju najčešće pričaju o ludom noćnom životu, prirodnim lepotama i sočnim pljekama.

Roštiljdžije ih prodaju u težini od 120 do 300 grama. Međutim, javna je tajna da je to gramaža pre pečenja, mada mi naivno verujemo da dobijamo ono što stoji na reklami.

Zbog toga je "Potrošačka patrola" proveravala koliko pljeskavica kalira u procesu pripreme, odnosno šta na kraju dobijamo u lepinji ili somunu.

Obišli smo pet čuvenih prestoničkih fast food restorana, pljeskavice smo namerno uzeli bez priloga kako to ne bi uticalo na tačnost merenja, a u videu pogledajte od čije ćete se  najbolje najesti.

PS. Ako imate neku sugestiju ili predlog koja bi tema bila zanimljiva da se obradi pišite nam na mejl adresu potrosac@republika.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading