MOJ MUŽ JE GORI OD SVAKE ŽENE! Ljuba Perućica i njegova supruga spremaju se za putovanje! Katarina se požalila pratiocima!

Autor:

Zabava

24.01.2023

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može da veruje!

MOJ MUŽ JE GORI OD SVAKE ŽENE! Ljuba Perućica i njegova supruga spremaju se za putovanje! Katarina se požalila pratiocima!

Foto: V. JANKOVIĆ

Pevač Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina su u skladnom braku tri godine i na društvenim mrežama svakodnevno dele svoje porodične trenutke.

Poznato je da supružnici uživaju u putovanjima, a nakon prošlogodišnjeg „zimovanja“ u Dominikanskoj republici, sada su odlučili da pobegnu u toplije krajeve.

Za sada još uvek nije poznato na koju će destinaciju otputovati, ali Katarina je sa svojim pratiocima pokazala kako izgledaju njihove pripreme za put i kako ne može da se odluči koji kupaći da spakuje.

Republika

Foto: printscreeninstagram

Katarina Kolozeus se pakuje

 

Ona je snimila video u kome je pokazala svoje kupaće kostime i požalila se kako ne zna gde sada da kupi nove, a zatim je šokirala sve kada je otkrila koliko je Ljuba šortseva za kupanje odlučio da ponese.

 Moj muž je gori od svake žene. Pakujem ja njemu kupaći i pitam ga da izabere šta mu treba i on mi nabroji sve ovo i kaže to mu je dosta – pokazala je na desetak komada koje je odabrao pitajući se koliko normalni muškarci nose kupaćih.

 

 

Svojevremeno je pevač otkrio kako je on ljubitelj zimskih sportova, za razliku od njegove supruge koja preferira letovanja.

– Obično u februaru idem na skijanje. Ja obožavam da skijam i ozbiljnu strast gajim prema tome i volim da idem više puta u toku godine na skijanje, ali moja žena više voli letovanje i sad ove godine sam joj ispunio želju i vodio sam je u toplije krajeve – ispričao je Ljuba za Alo.rs.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading